Kusnyer: "Hálás vagyok a szurkolóknak!"

Tegnap este nehezen, de legyőzte a Körmend hazai pályán a Nyíregyháza együttesét. A sikerből fontos részt vállalt magára E.J. Kusnyer, aki 17 ponttal, közte öt hárompotossal segítette együttesét. A mérkőzés másnapján készítettünk interjút a hátvéddel.

25 percig jól tartotta magát a Nyíregyháza, majd a negyedik negyedben a magatok javára fordítottátok a mérkőzést. Fontos győzelmet arattatok, amivel bejutottatok a Magyar Kupa nyolcas döntőjébe. Mi volt az oka, hogy ilyen szoros volt a mérkőzés eleje?

A legnagyobb gond az volt, hogy rossz szokásunk szerint lassan kezdtük a mérkőzést. A lényeg, hogy megtaláltuk a győzelemhez vezető utat, de jobban kell kezdenünk a találkozókat, ha szeretnék eléreni a szezonra kitűzött céljainkat. Nagyon jó, hogy Karácsony előtt ennyi mérkőzést játszunk hazai pályán. A szurkolók sokat segítenek, nagy lendületet adnak nekünk, mindenki jobban tud így játszani. Sokat tudunk meríteni Mo (szerk.: El-Amin) érkezéséből is, nagyon jó csapatember, játékos.

Fontos kosarakat szereztél a harmadik negyed végén és a negyedik játékrész elején, melyekkel lendületet adtál a csapatnak. A szurkolók is kimutatták hálájukat, hisz a mérkőzés alatt és után is nevedet skandálták. Elégedett vagy a saját játékoddal?

Örülök a teljesítményemnek. Nagyon sok időt töltök az edzések előtt és után a hárompontosaim tökéletesítésével. Örülök, hogy a fontos kosaraimmal hozzásegíttem a csapatomat a győzelemhez. Nagyon hálás vagyok a szurkolóknak a szombat esti támogatásukért. A csapatért, a szurkolókért küzdök minden egyes percben, amikor a pályán vagyok!

Slide és Fotó - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus