Lilov szerint messzire juthat a DEAC

Ivan Lilov köszönetet mondott a Szedeáknak, beszélt új csapatáról, illetve a 3X3 szakágról is.

A debka.hu interjúja Ivan Lilovval:

A DEAC egyik legmeglepőbb igazolása a nyári átigazolási szezonban Ivan Lilov volt. Az előző kiírásban a bolgár bedobó az egész A-csoport második legeredményesebb játékosa volt a maga 20.1 pontjával, a nyáron több magyar és külföldi ajánlata is volt, ő mégis Debrecent választotta. – Az, hogy ilyen eredményes tudtam lenni, leginkább a csapattársaimnak köszönhető, nélkülük nem sikerült volna, hiszen ez egy csapatjáték. Szeretném megköszönni a Szeged csapatának, hogy lehetőséget adtak nekem és megbíztak bennem. Azért jöttem Debrecenbe, mert tetszik a csapat ambiciózussága, és szeretnék segíteni, hogy minél magasabbra jusson. – mondta az előző szezonról és az átigazolásáról Lilov.

Az irányítóként is bevethető bedobó már több, mint két hete készül az újonccal, az első benyomásai pedig pozitívak az új állomáshelyéről. - A csapatról még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, hiszen a vezetőedzőnk az első hetekben Taipeiben volt, és vannak, akik még csak most fognak csatlakozni a kerethez, ráadásul eddig rengeteg volt az egyéni képzés és az erőnléti felkészülés. Nagyon jó srácok vannak a csapatban, sok időt töltünk együtt, de az csak hetek múlva dől majd el, hogy csapatként milyenek leszünk a pályán. Az első és legfontosabb szerintem, hogy mindenki egészséges maradjon a szezonban, és akkor azt gondolom, hogy egész messzire is juthatunk. Ahogy látom, a csapat gyors kosárlabdát igyekszik majd játszani, ami nekem személy szerint nagyon fekszik. – folytatta a ponterős hátvéd.

Lilov mesélt arról is, hogy 3X3 versenyen is indult, illetve hogy más a két szakág - erről a debka.hu-n olvashattok bővebben!


Forrás, Foto, Slide - debka.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus