Markovics szerint egyre jobb az Alba védekezése

A fehérváriak játékosa a Kecskemét ellen is kemény meccsre számított és a Kaposvártól is ezt várja - szerinte egyre jobb a csapat. 

Luka Markovics az albakosar.hu-nak nyilatkozott:

- Az első két meccsen is egy-két ponttal kaptunk ki, nagyon kemény mérkőzések voltak. Ezen a két találkozón az ellenfélnek volt több szerencséje, de a harmadikon és a negyediken már jobban is játszottunk. A Kecskemét ellen azt hittem, hogy nehezebb lesz, de nagyon jól játszottunk, támadtunk, védekeztünk, úgyhogy az már nagyon jó volt. 

- Mindig első helyen van a leindítások levédekezése, az szerintem az elején még nehezebben ment, de most már jobban csináljuk, mindenki a helyén van, úgyhogy úgy gondolom, hogy ezután még jobb lesz. Sokat kell még dolgozni, de már most is jó.

- Szombaton a Kaposvár ellen játszunk, ez a csapat és én is mindenki ellen győzni szeretne. Jó meccs lesz szerintem, jól fel fogunk készülni, hogy nyerni tudjunk és meg legyen a harmadik győzelmünk. Játszottunk velük már a felkészülés során, jó csapat, jó centerük van, kemény meccs lesz, de majd meglátjuk.

forrás és fotó: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus