Meglátszott a terhelés a Körmenden, idei legjobbját hozta a Jászberény

Szöveges és videós értékelések a MAFC-Körmend, a Jászberény-Kaposvár és a ZTE-Szedeák meccsek után.

Zalakerámia ZTE KK - Naturtex-SZTE-Szedeák 81-69

Bencze Tamás, ZTE (kosarsport.hu): Remek kezdés után hasonló történt, mint Kecskeméten. Főleg a védekezésünkkel voltam elégedetlen, ezen még dolgoznunk kell. Meg kell találnunk azt a játékot, amivel jelentős kezdeti előny után a második negyedben nem visszaengedjük az ellenfelet, hanem tovább növeljük a különbséget. De ettől függetlenül a győzelemhez gratulálok a csapatnak, köszönöm a segítséget a szurkolóknak és jár az elismerés a Szegednek is.

Andlejko Mandics, Szedeák (kosarsport.hu): Nagyon rosszul kezdtünk, a folytatásban pedig rengeteg energiát felemésztett, hogy visszajöjjünk a meccsbe. A végén érthetetlenül szétestünk. De a statisztika jól mutatja a vereségünk okait: 17 eladott labdánk volt és 14 támadólepattanót engedtünk a ZTE-nek. A hazaiak sikere megérdemelt, ez nem kérdés.

A sajtótájékoztató és a részletesebb értékelések:

JP Auto - JKSE - Kaposvári KK 89-76

Nikola Lazics, JKSE (kosarsport.hu): Gratulálok csapatomnak, amely a szezonban most nyújtotta legjobb teljesítményét. Jól kezdtünk, és a folytatásban is jól játszottunk. Most voltunk először igazi csapat, melyet az is igazol, hogy öten dobtak 10 pontnál többet, és volt 21 asszisztunk.

Fekete Ádám, Kaposvár (kosarsport.hu): Gratulálok a Jászberénynek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az első negyedben sok pontot kaptunk, majd rendeztük védekezésünket. Nehezítette a helyzetünket, hogy Spica alig negyedórát tudott játszani, és ezt követően center nélkül maradtunk. Sajnos sok támadó lepattanót engedtünk ellenfelünknek, és ebből ők könnyű pontokat dobtak.

A sajtótájékoztató felvétele a részletesebb interjúkkal:

MAFC - Egis Körmend 62-73

Bors Miklós, MAFC (kosarsport.hu): Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani. Elveszítettük az elején az első számú irányítónkat, ami nagyon nehézzé tette számunkra a mérkőzést, és az amúgy is rövid padunkat továbbterhelte. A csapat maximálisan megpróbálta megoldani a helyzetet. A szurkolóknak külön köszönet jár, hogy folyamatosan mellettünk állnak és rengeteg pozitív energiát adnak nekünk hétről hétre. Gratulálok a Körmendnek!

Gasper Potocnik, Körmend (kosarsport.hu): Nagyon nehéz mérkőzés volt, egyfelől a MAFC nagyon veszélyes csapat otthon, másfelől pedig mi 8 nap alatt 5 meccset játszottunk. Ez a terhelés meglátszott a csapaton, elöl gyengék voltunk sok tiszta helyzetet hibáztunk ami abszolút betudható a sorozatterhelésnek. Gratulálok és sok sikert kívánok a MAFC-nak!

Fodor Márton videóinterjúja:

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus