Megtörné az átkot a ZTE, a leindításokat kell megfognia a KTE-nek

Nézzük, hogy mit várnak az érintettek a mai két NBI/A-csoportos mérkőzéstől - 18 órától Kecskemét-Falco és Pécs-ZTE találkozókat rendeznek. 

KTE-Duna Aszfalt - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 

Molnár Márton, Kecskemét (ktekosar.com): Nehéz meccsre számítok, jól kell majd védenünk a tranzíciós játékaikat, támadásban pedig nem szabad egyénieskednünk. Mindig is az volt az erősségünk, hogy csapatként játszunk. Reméljük, hogy minél több szurkoló kijön majd a csarnokba, mi pedig győzelemmel tudjuk ezt meghálálni.

Váradi Benedek, Falco (falcokc.com): Mint minden idegenbeli mérkőzés, ez is nehéz lesz. Győzhetünk, ha 40 percen keresztül koncentráltan játszunk és a saját játékunkkal foglalkozunk. Ez alkalommal is a védekezést tudnám kiemelni, illetve, hogy milyen százalékkal értékesítjük majd a helyzeteinket. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Zalakerámia ZTE KK 

Veljko Budimir, PVSK (PVSK-Panthers): Van hét-nyolc jó játékosuk és jó formában is vannak, hétről hétre jobban játszanak. Meg kell nyernünk ezt a meccset, főleg ha el akarunk érni valamit, akár a Kupában is. Mondhatjuk, hogy ez számunkra egy sorsdöntő találkozó lesz, ha nyerünk, akkor bejutunk a Magyar Kupa döntőjébe. A győzelemhez nagy szükségünk lesz a közönség támogatására is. 

Bencze Tamás, ZTE (ztekosar.hu): Önbizalommal telve várjuk a PVSK elleni összecsapást. Az elmúlt két mérkőzésen javuló teljesítményt mutattunk, de azért van még min csiszolnunk.  Fontos, hogy az előző meccseken volt tartásunk és a fiúk megcsinálták azokat a taktikai dolgokat, amiket elterveztünk. Nehéz mérkőzésre számítok és jó lenne már megtörni a pécsi átkot.

A Kezdő5.hu beharangozója ezen a linken, Boros Zoltán tippsora pedig ezen a linken olvasható!

fotó: zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus