Milosevics szerint reménykeltő eredményt ért el a Szolnok

Dragan Alekszics és Sztrahinja Milosevics is elmondták, hogy az Olaj nem nagyon ismerte svéd ellenfelét - a tréner kiemelte a szurkolókat és hogy nyerni mennek a visszavágóra is, míg játékosa a hullámvölgyekről beszélt és arról, hogy nagy küzdéssel reménykeltő eredményt értek el.

A Szolnoki Olaj KK tegnap este 86-63-ra legyőzte a svéd Södertalje Kings csapatát, így gyakorlatilag a továbbjutás kapujába léptek Vojvoda Dávidék a FIBA Europe Cup második selejtezőkörében. A találkozót követően Sztrahinja Milosevics és Dragan Alekszics nyilatkoztak szolnoki részről:

Sztrahinja Milosevics, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Nem nagyon ismertük az ellenfelet, nem tudtuk, hogy milyen kosárlabdát játszanak. Úgy mentünk ki a pályára, hogy a legjobbunkat nyújtjuk. Sajnos sok kihagyás volt a játékunkban a mérkőzés folyamán - ezek a hullámvölgyek azért lehettek a játékunkban, mert még a szezon elején járunk, és nem is ismertük őket. Gratulálok a csapatunknak, hogy a végsőkig harcoltunk, és kialakítottunk egy olyan eredményt, amely pozitív, reménykeltő lehet a jövő szempontjából.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nehéz 10 nap áll mögöttünk sok utazással és egy lelki hullámvasúttal a törökök ellen. Több ezer kilométert utaztunk, és legfőképpen ez volt az oka annak, hogy miután jól kezdtünk, a harmadik negyedben, amikor idézőjelben kivégezhettük volna őket, akkor ezt nem tudtuk megtenni. Mivel nem ismertük őket, és nem tudtuk őket feltérképezni, ezért leginkább a saját elveinkre és alapjainkra támaszkodtunk. Elértünk egy elég jó eredményt, de hasonlóan a török párharchoz, úgy megyünk ki, hogy nyerni szeretnénk, és nem úgy, hogy megtartjuk az előnyünket. A második mérkőzésre már sokkal jobban fel tudunk majd készülni belőlük. Nagyon nagy köszönet jár a szurkolóknak. Nem csak akkor, de amikor nagyon kellett a végén, akkor óriási segítség voltak számunkra, és eddig az egész szezon során a csapat mellett állnak.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus