Mitchell:"Tiszta fejjel, egyszerűen szívből kell játszanunk!"

Rangadót rendeznek szombat este a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban, melyen a házigazdák az Egis Körmend együttesét fogadják. A körmendiek vezetőedzője, Aaron Mitchell szerint a védekezés lesz a legfontosabb a találkozón. A piros-feketék mestere az edzésmunkáról, a Pécs elleni mérkőzésről, valamint a rájátszásbeli lehetőségekről nyilatkozott.

A Falco elleni vereség után új szemlélet szerint kezdett a csapattal dolgozni. Milyen munkával telt az elmúlt másfél hét?

Kondicionálós feladatokat végeztünk és egy új mentális képzési módszer elsajátításán dolgozunk.

A Körmend csapata a korábbi években nagyon sok mérkőzést nyert meg hittel, akarattal. Ez a két dolog elegendő lenne a sikerhez a szezon hátralévő részében?

Igen. Úgy gondolom, hogy a szezon hátralévő részében  az a legfontosabb számunkra, hogy tiszta fejjel, egyszerűen szívből játsszunk.

Péntek este a Sopron együttesével játszottak edzőmérkőzést. Milyen következtetéseket tudott levonni a játékból?

Szerettem volna minden játékosomnak lehetőséget biztosítani, hogy kiderüljön, milyen hatása van az erőnléti edzéseknek. Az eredmény azt mutatja, hogy jó erőben van a csapat. Az ünnepek kivételével napi két rendkívül kemény edzést vezénylek.

Mely játékelemek lesznek kulcsfontosságúak a Pécs elleni mérkőzésen?

A védekezés, védekezés, védekezés és az erőnlét.

Az Ön csapata számára melyik gárda lenne jobb ellenfél, a Szolnok, vagy a Paks?

Az év ezen szakaszában minden a kémiáról szól. Ez az MTE-ről szól. Tehát nem számít, hogy a Szolnok vagy a Paks lesz az ellenfél. Bent vagyunk a rájátszásban, ami nagy lehetőség számunkra, hogy valami különlegeset alkossunk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus