Mócsán szerint a védekezés lesz a kulcs Fehérváron

A MAFC fiatalja szerint a támadójátékuk rendben van, de hátul még javulniuk kell - nem adhatnak nyolc-tíz pontos előnyt ellenfeleiknek.

 

- Azt gondolom, hogy eddig jól teljesített a csapat, megvan a csapatösszhang és mindenkinek sikerült a saját feladatát teljesíteni a pályán. Sajnos a Nyíregyháza ellen nem sikerült győznünk, ami nagyon fontos lett volna, de nem estünk össze és egy nagyon hajtós, kemény meccsen sikerült felülkerekednünk Zalaegerszegen.

- A támadójátékunkkal szerintem nincs baj, hiszen ezen a két meccsen is sok pontot tudtunk szerezni, ami viszont kívánnivalót hagy maga után, az a védekezés, ami a mérkőzések folyamán későn áll össze. Ezen javítanunk kell, nem szabad 8-10 pontos előnyt adnunk az ellenfeleknek már az elején. Ugyanakkor a legnagyobb erősségünk is az, hogy nem adjuk fel. Ebben a két fordulóban is többször volt, hogy 10-15 pontos hátrányból álltunk fel és jöttünk vissza a meccsbe - értékelte az eddigieket a fiatal játékos.

- Én szeretném magamból a legtöbbet kihozni és rengeteget fejlődni ebben a szezonban,amire meg is van a lehetőségem, hiszen nagyon sok percet kapok, amit mindig próbálok maximálisan kihasználni - mondta saját játékával kapcsolatban Mócsán.

- Az első hat meccsünket idegenben játszuk, ami elég nehéz szezonkezdés, de ezzel nem kell foglalkozni, fejben higgadtnak kell maradnunk. Bárhová megyünk minden meccsen győzni szeretnénk. Az Alba ellen mindenképpen nagyon keményen és agresszívan kell kezdenünk és ezt kell fenntartanunk az egész meccs folyamán. A védekezés lesz kulcsfontosságú - tekintett előre. 

Fotó: Mester Botond

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus