Pakson sem tudják, hogy miért ennyire ingadozóak az eredmények

Troy Barnies szerint volt már hasonló csapatban, de nem tudja a választ arra, hogy miért történik velük mindez. 

Tovább folytatódik az Atomerőmű SE hullámvasutazása, a paksiaknál egy-egy jobb időszakot, bravúrt rendszeresen egy-egy fájó vereség követ az idei alapszakaszban és most is ez volt a helyzet: a Sopron idegenbeli legyőzése és a szoros fehérvári vereség után tizenegy ponttal kaptak ki a MAFC vendégeként. 

"Hát, ez nehéz. Voltam már korábban ehhez hasonló csapatokban, amikor szó szerint bárkit képesek vagyunk megverni a bajnokságban, de ugyanakkor képesek vagyunk bárkitől vereséget szenvedni. Mostanában jobban játszottunk idegenben, aztán mégis kikaptunk ezen a meccsen" - nyilatkozta a Kezdő5.hu-nak Troy Barnies, a Paks légiósa. 

De hogy miért történik mindez a csapattal, arra ő sem tudja a választ. 

"Az egyértelmű, hogy borzasztóan kiegyensúlyozatlanok vagyunk és teljesen őszintén mondom, hogy nem tudom, mi a probléma velünk. Remek edzéseink vannak, nagyon jól felkészülünk, de ahogy eljön a mérkőzés, szerintem talán túl sokat felejtünk el ebből. Megértem, hogy az emberek hullámvasutazó csapatnak neveznek minket, nem akarunk ebben a helyzetben lenni, de jelenleg így játszunk."

Sok idő nincs a kesergésre, mert szerdán már hazai pályán fogadják a szintén elég ingadozó Körmendet, amelynek otthonában decemberben nagy bravúrt bemutatva nyerni tudtak. 

"Nekünk most csak egy-egy mérkőzéssel kell foglalkoznunk egyszerre, jelenleg a Körmendre koncentrálunk, amely próbál majd visszavágni a hazai pályán tőlünk elszenvedett vereségéért. Ahogy mondtam, nehéz tőlünk azt várni, hogy ugyanúgy játsszunk minden meccsen, de megpróbáljuk megtalálni a ritmust. Mostantól minden mérkőzés sokat jelent számunkra. Készen fogunk állni a szerdai küzdelemre."

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus