Perl: Nem visszalépés számomra a Falco

A Szombathelyre visszatérő magyar válogatott játékos beszélt arról, hogy miért döntött így és hogy mit vár a szezontól. 

A falcokc.com készített interjút a sárga-feketék idei (egyik) nagy fogásával, a hazatérő Perl Zoltánnal - a teljes szöveg ide kattintva elolvasható!

"Külföldön jól éreztem magam, szerintem megfelelő tapasztalatot is szereztem, mentálisan és fizikálisan is erősödtem. Szerintem ezek a pozitívumok hamarosan a csapat javára is válnak. Lejárt a szerződésem, a klub, a város, az otthonom pedig hiányzott. A Falco csapatával, vezetőivel mindig jó kapcsolatban voltam és maradtam is. Így nagyon örültem, amikor megkerestek, hogy visszatérhetek.Egyáltalán nem tartom visszalépésnek, hogy Olaszország után újra itthon játszom. Számomra ugyanis kellő motiváció volt, hogy 22 évesen még nem játszottam európai kupában, idén viszont megtehetem és sárga-fekete mezben a FIBA Kupában is kipróbálhatom magamat" - mondta a visszatérésnek körülményeiről, okairól Perl Zoltán.

"Úgy érzem, idén nagyon erős csapat formálódik Szombathelyen, ebben, illetve az eredményes szereplésben vagyok érdekelt, ebben szeretnék segíteni. Annak ellenére, hogy több erős csapat is lesz, bizakodó vagyok. Szeretném, ha bejutnánk a FIBA Kupa csoportkörébe, illetve, hogy az évről-évre erősödő magyar bajnokságban ebben a szezonban is ott lennénk a hajrában a legjobbak között" - beszélt az előtte álló szezonról és a céljairól. 

forrás és fotó: falcokc.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus