Perl Zoltán, a futballdrukker (Interjú)

Perl Zoltán "másik életét" mutatja be a Nerazzurri Blog interjúja, a kosarast, aki a futballstadionokban a kék-fekete színekért rajong.

Ifjú válogatott reménységünkről, Perl Zoltánról sokan tudják, hogy a labdarúgásnak is nagy híve, a szombathelyiek népszerű Zozójáról az is köztudott, hogy immáron több mint tíz éve a legendás olasz Fc Internazionale rajongója. Ennek apropóján kereste meg őt a magyarországi „interista” közösség egyik legjelentősebb „szócsöve”, a Nerazzurri Blog. Az Orlandina Basket magyar bedobója a Luxemburg elleni győztes Eb-selejtező után (ahol a mezőny egyik legjobbja volt), még a válogatott macedóniai túrája előtt, Skype-on keresztül, örömmel és hosszan válaszolt a kék-fekete blog lelkének, „csabinternek” a kérdéseire. A fiatal kosaras válaszaiból kiderült,  Zozo igencsak naprakész kedvenc klubjából. Bár az interjú fő vonala a labdarúgás és az Inter volt, Zoli beszélt arról is, miként érzi magát Olaszországban, és hogyan élte meg első itáliai szezonját légiósként, ahogy azt is jó volt olvasni a beszélgetésben, hogy a jövőt tekintve is komoly tervei vannak a fiatal kosárlabdázónak. Perl Zoltánt, az Inter-drukker kosarast mutatja be a Nerazzurri Blog, ajánljuk olvasóink figyelmébe:

http://nerazzurriblog.blog.hu/2016/09/08/_a_szedett-vetett_strama-fele_internek_is_ugyanugy_szurkoltam_interju_perl_zoltan_magyar_valogatott_

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus