Perry: Bebizonyítottuk, hogy nagy szívünk van

A Szolnok irányítója szerint nagyon jó volt részesévé válni a Trabzonspor elleni sikernek - készen állnak a következő feladatokra. 

Szerda este óriási hajrával hajtott végre bravúrt a Szolnok, a török Trabzonspor otthonában komoly hátrányból felállva kiharcolta a továbbjutást a FIBA Europe Cup selejtezőjében. A gárda egyik motorja ezúttal is Kendrick Perry volt, az irányító 16 ponttal (5/9 mezőnyből), 4 lepattanóval és 7 gólpasszal zárt.

"Rendkívül izgalmasak voltak a mérkőzés utolsó percei. Amilyen mélyről jöttünk vissza, amekkora volt már a különbség, remek volt ennek részesévé válni. A csapatunk bebizonyította, hogy rendkívül karakteres és nagy szíve van, nem számít, hogy mennyi az állás" - mondta a Kezdő5.hu-nak Perry.

Az Olaj a folytatásban a svéd Södertalje Kings ellen lép pályára, az első mérkőzést szerdán rendezik Szolnokon. "Egyelőre nem tudunk sokat az ellenfelünkről, de az edzők jó munkát fognak végezni és fel fognak készíteni minket a jövő heti odavágóra. Azt várom, hogy kőkeményen játsszunk a fantasztikus közönségünk előtt, ahogy azt a Trabzonspor ellen is tettük" - tekintett előre erre a meccsre az amerikai.

Előbb azonban vár még egy mérkőzés a szolnokiakra: szombaton a PVSK otthonában a hazai pontvadászat is megkezdődik. "Mind nagyon izgatottak vagyunk már az NBI szombati rajtja miatt. Ugyan a törökországi túra elég hosszú volt, de regenerálódunk és felkészülünk a találkozóra!" - zárta gondolatait Perry.

fotó: FIBA.com

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus