Perry szerint a Magyar Kupa óta újra megvan az önbizalom az Olajnál

A Szolnok játékosa figyelmeztetett: nem szabad lazán venniük a MAFC elleni hétközi találkozót sem. 

Nagyarányú, magabiztos győzelmet aratott a Szolnoki Olaj Pakson a hétvégi bajnoki mérkőzésen, végül 33 pont lett a két csapat közötti különbség. A találkozóról Kendrick Perryt, az Olaj légiósát kérdeztük. 

"Végig kiegyensúlyozottan, jól védekeztünk az egész mérkőzés folyamán, szerintem ez volt az oka a nagy különbségnek. Még akkoor is koncentráltak maradtunk hátul, amikor a támadójátékunk nem működött a legjobban és szerintem ennek kulcsszerepe volt a sikerünkben" - mondta Perry a Kezdő5.hu-nak.

Az utóbbi időben nagyon elkapta a fonalat a Szolnok, megnyerte a Magyar Kupát és ismét két mérkőzéssel vezeti a bajnokságot is, lépéselőnyben van az alapszakasz hajrájához közeledve.

"A Magyar Kupa előtt ugyanazzal az intenzitással és szenvedéllyel akartunk játszani, mint ami megvolt a szezon elején. Aztán megnyertük a Kupát és ez nagy önbizalmat adott nekünk, most pedig csak próbálunk élesek és kiegyensúlyozottak maradni támadásban és védekezésben is a csapatjátékot tekintve" - magyarázta a Szolnok irányítója.

Szerdán már a sereghajtó MAFC-t fogadja a társaság a Tiszaligetben, ami könnyen lehet "trap game", vagyis csapda, hiszen előzetesen országos egyesnek tűnk a találkozó. 

"Egyetértek, ez a meccs könnyen csapdává válhat számunkra, ha lazán és felkészületlenül állunk ki. Minden mérkőzést komolyan kell vennünk és ugyanúgy kell rájuk felkészülni, mert a mérlegtől függetlenül tudjuk, hogy verhetőek vagyunk, ha nem állunk készen, amikor kimegyünk a pályára. Szóval szerintem most a legfontosabb számunkra az, hogy a paksi mérkőzésünk lendületét megőrizzük és koncentráltak maradjunk!" - figyelmeztetett Perry.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus