Pongó Martin: furcsa érzés, hogy nem Sztojan az edző

A KTE irányítója úgy érzi, hogy testvérével meg fogják oldani a megnövekedő feladatot - szerinte idén nehezebb lesz a nyolc közé jutni.

 

- Furcsa érzés, hogy nem Sztojan az edző, hiszen eddigi profi karrierem során mindig ő volt, de ez hozzátartozik a játékhoz. Borisz sok mindenben hasonlít hozzá, ő is elsősorban a kemény védekezésben látja a siker kulcsát, de persze megvannak a maga elképzelései, újításai. Hamar összecsiszolódtunk az új stábbal, jól együtt tudunk dolgozni, ami remélem, hogy a jövőben sem változik - mondta el a Kezdő5.hu megkeresésére a kicsit megújuló edzői stábról Pongó Martin.

Mivel James Kinney eligazolt, a klub pedig nem szerződtette sem külföldi, sem magyar irányítót, a Pongó-testvérek szerepe jelentősen megnőhet az idei szezonban.

- Igen, erről beszéltünk is Borisszal, hogy Máténak és nekem kell majd irányítani. Így nagyobb lesz rajtunk a nyomás, de én úgy érzem, hogy jó versenyző típusok vagyunk, nem ijedünk meg a feladattól és legjobb tudásunk szerint fogjuk megoldani. Szeretnénk élni a lehetőséggel! - reagált a játékos.

- Tavaly is úgy indultunk neki az idénynek, hogy a nyolc közé szeretnénk eljutni, de én úgy látom, hogy idén ezt sokkal nehezebb lesz elérni. Sok csapat megerősödött, mi viszont inkább gyengültünk, de most sem lesz más játszani, hiszen minden meccsen a győzelem a célunk és én hiszem, hogy be tudunk kerülni a nyolc közé - tette hozzá Pongó a csapat kissé megváltozott céljairól.

fotó: ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus