Potocnik szerint hősies volt a Körmend, Cizmic szerint leblokkolt az ASE

Szöveges és videós értékelők a ZTE-Körmend és a Paks-Szedeák után. 

Két nagy meccset és két idegenbeli győzelmet hozott a szombat este a magyar férfi NBI/A alapszakaszában, nézzük, hogy hogyan látták az érintettek:

Atomerőmű SE - Naturtex-SZTE-Szedeák 76-78

Teo Cizmic, ASE (kosarsport.hu): Gratulálok a Szegednek, érthetetlenül összezuhantunk a végére, Fortune pedig nem hibázott. 38 percig vezettünk, de a végére leblokkoltunk és hibák sorát követtük el védekezésben, ami elbizonytalanított minket támadásban. Nem játszottunk elég okosan ahhoz, hogy le tudjuk zárni a mérkőzést.

Andjelko Madics, Szedeák (kosarsport.hu): Gratulálok a csapatomnak, nagy dolog volt, hogy nyerni tudtunk Pakson. Több játékosunk is hiányzott, és az elején elég puhán is kezdtünk, de a végén oda tudtuk tenni magunkat és Fortune vezérletével behúztuk a győzelmet. Most két hét szünet jön, remélhetőleg addigra felépülnek a játékosaink. Troy Barniesnak jobbulást kívánok, a Paksnak pedig sok sikert a kupára.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató a két vezetőedző, valamint Kerpel-Fronius Gáspár és Medve Máté értékelésével:

Zalakerámia ZTE KK - Egis Körmend 72-77

Bencze Tamás, ZTE (zaol.hu): Le a kalappal a csapat előtt, Radic távollétében, ebben a különleges szerkezetben megtett mindent a sikerért. Elterveztük, hogy az első perctől úgy harcolunk, mint ha az életünk függne tőle, ezt meg is csináltuk. Kis szerencsével nyerhettünk is volna, de ez most nem volt mellettünk.

Gasper Potocnik, Körmend (zaol.hu): Kicsit fáradt a csapat, az Alba-meccs óta eltelt napokat végigedzettük, de ez kellett a győzelemhez. Ez volt a 41. tétmeccsünk a szezonban, ami ráadásul óriási jelentőséggel bírt. Hősies teljesítménnyel sikerült nyerni, de jár a gratuláció a Zetének is.

A találkozó sajtótájékoztatója a két vezetőedző, James Kinney és Halász Ákos értékelésével:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus