Potocnik szerint idegenben a Balkan erősebb a Brüsszelnél

Az Egis Körmend trénere szerint nagyon koncentráltan kell játszaniuk - többek játéka is kérdéses a vasi piros-feketéknél.

A vaol.hu felvezetője a találkozóhoz Gasper Potocnik nyilatkozatával:

A piros-feketék emlékezetes mérkőzésen nyertek a Balkan otthonában, hiszen a hazaiak már 18 ponttal is vezettek, de a végjátékban fordítani tudott és egy ponttal nyert a Körmend, amely három forduló után veretlenül vezeti a csoportot. Amennyiben Ferenczék ismét győzni tudnak, és a Keravnos kedden este a papírforma szerint legyőzi a Brüsszelt, akkor az MTE már biztosan továbbjut a következő csoportkörbe.

– Ebben a tekintetben valóban fontos találkozó vár ránk, hiszen komoly lépést tehetünk meg vele, ami célunk is, de számomra minden mérkőzés egyformán fontos – mondta Gasper Potocnik vezetőedző. – Ellenfelünk nyeretlenül áll a csoport utolsó helyén, de hiba volna ebből kiindulni. Mindhárom mérkőzésük nagyon szoros volt, elég, ha a mi ottani győzelmünkre gondolunk. Szerintem ők veszélyesebbek idegenben, mint a Brüsszel. Ellenünk is közel húsz ponttal vezettek, jó csapatot alkotnak. Különösen veszélyesek a támadólepattanók megszerzésében és a gyors, átmeneti játékban. Nagyon koncentráltan kell játszanunk! Ismét vannak problémáink, kedden még nem tudjuk, hogy ki tudja vállani a játékot, és ki nem, de ez most sem számíthat. Ezzel együtt is a legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk a pályán, a döntő pillanatokban jó döntéseket kell hoznunk. Remélem, hogy a kiváló szurkolótáborunk is újra a segítségünkre lesz, és akkor ismét együtt örülhetünk a végén!

Forrás - vaol.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus