Rájátszást érő helyre mondaná a Kaposvárt

Benke Szilárd szerint nagyobb szabadsága van támadásban, magabiztosabb lett - Szekulovicsnál más rendszerben folynak az edzések. 

- Valóban nem úgy sikerült, ahogy előzetesen elterveztük, de szoros meccseket játszottunk tartalékos kerettel és mindegyik meccsünkön labdánk volt az utolsó másodpercekben - értékelte az V. Orosz László Emléktornát megkeresésünkre Benke Szilárd. - A magam részéről továbbra is nagyon keményen kell dolgoznom, hogy aktív tagja legyek a rotációnak és hasznos tagja legyek a csapatnak elöl, valamint hátul is - tette hozzá saját teljesítményével kapcsolatban a négy felkészülési meccs alatt 11,7 pontot átlagoló hátvéd. 

- Szrecskó Szekulovicsnál más rendszerben folynak a hétközi edzések, nagyon sokat játszunk öt-öt ellen egész pályán, talán ezt tudnám kiemelni a változásokkal kapcsolatban. A stílus nem változott, továbbra is a gyors játékra törekszünk. Nekem személy szerint nagyobb szabadságom van támadásban (e téren sikerült előrelépnem nyáron az U20-as válogatottnál, magabiztosabb vagyok), védekezésben nincs igazán változás - beszélt az új vezetőedző hatásairól a játékos.

- Mindenben van még mit fejlődni, dolgozunk tovább. Papíron talán nem vagyunk ott az első csapatok között, de mindig is erőssége volt a Kaposvárnak az, hogy csapatként voltunk erősek, idén sem lesz ezzel gond. Rájátszást érő helyre mondanám magunkat - felelte Benke arra a kérdésre, hogy egy képzeletbeli erősorrendben jelenleg hova helyezné el magukat.

fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus