Révész Ádám a 3X3 Nemzetek Ligája Sri Lanka-i versenyeiről

Révész Ádám mesélt a 3X3 Nemzetek Ligája Sri Lanka-i állomásáról, a körülményekről és a két versenyen lejátszott mérkőzésekről, tapasztalatokról is.

Az szte-szedeak.hu interjúja:

Révész Ádám egy nagy kalandról érkezett haza, úgyhogy most kifaggattuk, merre is járt, és mi történt vele.

"Ez egy 3x3-as Nemzetek Ligája nevezetű rendezvény 4. és 5. állomása volt, amit Sri Lankán rendeztek, Colomboban. Ide bármilyen ország tudott nevezni, akár úgyis ha valamelyik állomáson nem szerepeltek. A célja ennek az, hogy a most U23-as korú játékosok lehetnek majd ott az Olimpián, mert akkor lesznek annyi idősek, és így volt lehetőség együtt készülni ezen a nyáron.

Révész ÁdámAz utazás volt a legrosszabb része nekem az egész túrának, mert a repülőn én, a többiekkel ellentétben, egy percet sem tudtam aludni, viszont a szervezés szerintem tökéletes volt, még úgy is, hogy az időjárás néha bezavart. A sri lanka-i ételek nagyon csípősek, ez az elején még nem zavart, de azért egy idő után már ettem/ettünk volna mást is.

Révész ÁdámAz óceán partján volt a szállodánk, gyönyörű kilátással. Nem volt olyan nap, hogy ne mentünk volna be az óceánba, az hatalmas élmény volt, mondhatom hogy a legnagyobb."

Révész Ádám meccsbeszámolóit az szte-szedeak.hu-n elolvashatjátok!

Forrás - szte-szedeak.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus