Sabáli Balázs szerint a jó kezdés határozta meg a meccset

A Sopron KC vezetőedzője szerint a 11-0-s rajttól megjött az önbizalmuk - Gasper Potocnik szerint sürgősen el kell gondolkodni Körmenden.

Az sakc.hu interjúi a tegnapi, 85-60-as Sopron KC - Egis Körmend mérkőzés után:

Sabáli Balázs: – A jó kezdés, a tizenegy-nullás rajt alapvetően meghatározta a mérkőzés menetét. Ettől megjött az önbizalom, és játékosaink az eddigi meccseken látottaknál jóval nagyobb enerigát tudtak mozgósítani, főleg védekezésben. Szünetben megbeszéltük, hogy null-nullról indulunk, kaptunk már ki a Körmendtől huszonnégy pontos vezetésről. Mind védekezésben, mind támadásban igazi csapat voltunk, aki pályára lépett a maximumot adta, de ezt most gyorsan el kell felejteni. Három nap múlva újabb fontos meccs vár ránk Budapesten, azt is szeretnénk megnyerni.

Gasper Potocnik: – Először is gratulálok a Sopronnak nem kérdéses, most ellenfelünk volt a jobb, megérdemelten nyert. Ugyanaz történt velünk, mint az előző mérkőzésünkön Székesfehérváron, nagyon komolyan el kell gondolkodni és minél előbb megtalálni az okát, miért így játszunk mostanában és nem pedig úgy, ahogy a szezon elején. A vereségek után nyomás van a csapaton, de minél előbb meg kell találni a kiutat ebből a krízisből.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - Wölfinger Béla, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus