Simpson: Nem szabad a 40 pontos győzelemből kiindulni

Az Albát nem altatja el az előző Körmend elleni meccs különbsége - a vasiaknak élet-halál ez a mérkőzés - a Szolnok lassítaná a játékot.

Egis Körmend - Alba Fehérvár

Góbi Henrik (albakosar.hu): - A közelmúltban a körmendiek négy mérkőzését is megtekintettem, elemeztem. A december végi, fehérvári bajnokinkat, a Nevezis elleni EK-meccsüket, valamint a Jászberény és a Paks elleni, bajnoki találkozót. Természetesen minden meccs más. Nem szabad, hogy elaltasson bennünket a legutóbbi összecsapáson mutatott játékunk, továbbra is az a célunk, hogy a lehető legkeményebb védekezéssel jelentkezzünk, valamint eredményes támadásokat vezessünk. A szezonban sokszor találkozunk a Körmenddel, ismerjük már jól egymást, de mindig tudunk újat mutatni egymásnak. Ügyelnünk kell Ferencz kiváló tripláira, továbbá döntő, hogy az ellenfél gyors, átmeneti játékát megállítsuk. Ez lehet a siker kulcsa. Hasonló teljesítményre lesz szükségünk, mint a legutóbbi, Falco elleni, hazai összecsapáson. Akkor is sikerült megállítanunk az ellenfél gyors támadásait.

Trevis Simpson (Alba Fehérvár):

Halász Ákos (vaol.hu): - Nem lesz könnyű hetünk most sem, sőt. Az Alba brutális játékerőt képvisel, extra játékosai vannak, de hoznunk kell a meccset, számunkra ez élet-halál kérdése. A FIBA-kupában hazai pályán nem lehet hibázni, ráadásul kell egy meccset idegenben is meg kell nyerni, hogy továbbjussunk. Azt gondolom, hogy a közönség segítségével sikerülhet, hiszen azért itt nem egyszerű vendégcsapatként szerepelni.


Bakken Bears - Szolnoki Olaj KK

Dragan Alekszics, Jakab Máté (Olaj TV):

Forrás - albakosar.hu, vaol.hu, olajtv.hu
Foto, Slide - fiba.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus