Supola már gyógytornázik, de türelmesnek kell lennie

A Pécs magyar játékosának négy-hat hetet kell kihagynia, de addig sem tétlenkedik.

Supola Zoltán még a kupadöntő előtt szenvedett térdsérülést és bár a "legrosszabbat" elkerülte a PVSK játékosa, így is többhetes kihagyásra kényszerül. Emiatt (is) cserélt légióst a baranyai klub, Nebojsa Dukics helyett Devin Brooks érkezett, így egy külföldi hátvéddel igyekeznek pótolni Supolát, illetve tehermentesíteni a Durham-Budimir párost. 

Supola persze azért nem csak pihenéssel tölti idejét, már gyógytornázik és erősíti a sérült lábát.

- Az a baj, hogy sajnos nem csak az izom szakad be, részlegesen az oldalszalag is elszakadt. Az orvosok szerint ez 4-6 hetes kihagyást eredményez. Persze ez nem jelenti azt, hogy addig semmit sem csinálhatok, a szakemberekkel egyeztetve már el is kezdtem dolgozni a sérült lábammal, meg kell erősíteni. Szóval most azt a helyzet, hogy türelmesnek kell lennem, hogy minél gyorsabban vissza tudjak térni a pályára - nyilatkozta a játékos a pvsk-panthers.hu-nak.

Ebből a szempontból nem jött rosszul a csapatnak, hogy a Körmend nemzetközi kupás kötelezettségei miatt a március 7-ei mérkőzést elhalasztották, így a hétvégi, Alba Fehérvár elleni összecsapás után majd március 10-én, a közvetlen riválisnak számító Kaposvárt látják vendégül.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus