Szekulovics szerint lusta volt a Falco, a zóna fogta meg a Pécset

Forray szerint látszik a fejlődés a Kecskeméten - Csirke Ferenc: három csapatfaulttal üres tripla? - a ZTE bebizonyította, hogy van tartása.

Tegnap este kiváló játékkal győzte le a Falcót a Kecskemét, míg a ZTE Vaughn triplájával aratott nagy győzelmet a Pécs otthonában - így értékeltek a találkozók után az érintett vezetőedzők:

KTE-Duna Aszfalt - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 92-81

Forray Gábor, Kecskemét (kosarsport.hu): Szeretnék gratulálni a játokasaimnak. Nagyon sok néző látogatott ki a mérkőzésre. A Falco nagyon jó csapat, de mi a mérkőzés elején már agresszívebbek voltunk. A második félidőben vátoztattak át is vették a vezetést. De mi is tudtunk újítani ezért visszavettük az előnyt. Látszik a fejlődés, sikerült visszaverni a Falco rohamát. Sikerült nagy előnnyel nyerni. Ma még mosolygunk, de holnap folytatjuk az edzést. Sok sikert a Falconak. Boldog Karácsonyt.

Szrecsko Szekulovics, Falco (kosarsport.hu): Szeretnék gratulálni a Kecskemétnek. Jobb meccset vártam a saját csapatomtól. Nagyon lusták voltunk. Nagyon könnyen kaptuk a kosarakat. Idegenben sokkal gyengébbek voltunk, mint a Kecskemét. Ez a Kecskemét nagyon jó csapat volt, hazai pályán. Megyünk tovább. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek.

Pécsi VSK-VEOLIA - Zalakerámia ZTE KK 88-89

Csirke Ferenc, Pécs (kosarsport.hu): Hihetetlen, hogy a végén három csapatfaulttal üres triplát kapunk. A huszonötödik percben, amikor a Zalaegerszeg átállt a zónára, három üres ziccert hibáztunk, utána pedig folyamatosan széttöredezett a játék.

Bencze Tamás, ZTE (kosarsport.hu): – Egy egypontos győzelem mindig szerencse kérdése, ezen a mérkőzésen mindkét csapat sokat tett a sikerért. Az első félidőben nagyon puhán védekeztünk, a második félidő zónája megtörte a pécsieket, mi pedig bebizonyítottuk, hogy van tartásunk.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus