Szekulovicsék idén is ott akarnak lenni a mezőny elején

Hétfőn a válogatottak és a légiósok nélkül elkezdte az edzéseket a Falco - Szrecsko Szekulovics többek között arról beszélt, hogy hogyan zajlik így a felkészülés, illetve hogy milyen lesz a gárda felkészülési programja.

A falcokc.com interjúja a Falco vezetőedzőjével, Szrecsko Szekuloviccsal:

Csapatunk a válogatottak és az idegenlégiósok nélkül vágott neki a szeptember végi bajnoki rajtra történő felkészülésnek. Srecko Sekulovic vezetőedzővel beszélgettünk.

A válogatottak, Perl Zoltán, Váradi Benedek, Tórh Norbert és az idegenlégiósok – Govens, Pustahvar, Zigeranovic, Norfleet és Borisov – nélkül hétfőn megkezdte az edzéseket a csapat.

Megkezdődtek az edzések. Eddig minden rendben zajlik?

Abszolút. Az U20-as csapat tagjaival és a fiatalokkal kezdtük meg a felkészülést. Ezt az időt arra használom ki, hogy megtudjam, kire tudok számítani a következő szezonban. Megfigyelem a fiatalokat, szeretném látni, hogy fizikálisan ki tud segíteni, aztán a hónap végén már visszaérkeznek a légiósok, velük már taktikai és technikai edzéseket is végzünk. Addig is szerda kivételével minden nap két erős edzést vezénylek a fiataloknak.

Tavaly is később csatlakoztak a legjobbak, nem zavaró ez?

Dehogynem, de alkalmazkodunk. Taktikát nehéz gyakorolni a legjobbak nélkül, rövid idő lesz már a visszaérkezés után, de ez van, igyekszünk helytállni.

Az előző szezonban jó pár forduló kellett mire összeszedte a csapatot. Most is így lesz?

Igyekszünk tanulni a tapasztalatokból és tudjuk, hogy mindig kell a továbblépés. Remélem, hogy jól elkapjuk a rajtot, ez azért is fontos volna, hiszen szeretnénk újra résztvevői lenni a végső küzdelmeknek.

Hogy alakul a felkészülési program?

Szeptember 12-én Kaposvárott játszunk a helyiekkel, majd szeptember 15-16-án a soproni Krasznai Kupán szerepel a csapat. A Sopron Novomatic Arénában a Sopron KC, a ZTE és egy osztrák csapat lesz az ellenfél. Aztán szeptember 20-án Komáromban, BC Kormarno – Falco meccsel folytatódik a felkészülési programunk, utána pedig következik az elmaradhatatlan, immár 8. alkalommal megrendezendő Horváth Zoltán Nemzetközi Emléktorna. Itt az Atomerőmű SE, a BC Fürstenfeld és a BC Komarno ellen lépünk pályára.

Az NB I-es bajnokság szeptember 30-án kezdődik.

Forrás - falcokc.com
Foto, Slide - falcokc.com (frisss.hu)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus