Tenter az Alba jelenlegi állapotáról

Az Alba Fehérvár vezetőedzője, Marcel Tenter a klub hivatalos honlapjának, az albakosar.hu-nak adott interjút a ma kezdődő Nyíregyháza Nagydíj előtt, amelyben beszélt az eddigi tapasztalatairól, hogy mivel elégedett és min kell javítaniuk, valamint arról, hogy még idő és türelem kell nekik.

Tenter albakosar.hu-nak adott interjúja:

"- Simon Balázs még biztosan nem játszhat, de legalább Tóth Péter pályára léphet az irányító poszton. Szeretném, ha az eddig látott erényeket megtartaná a csapat, és közben kijavítaná a hibákat. Főleg a játék szervezettsége nem volt az igazi, kevés volt a kialakított helyzet az előző meccseken, de ennek persze köze van ahhoz, hogy igazi irányító nélkül kellett játszanunk. Elégedett vagyok mindenki elvégzett munkájával, tényleg jól dolgoznak a fiúk, de jó lenne már ha egyszer a teljes keret rendelkezésre állna, mert eddig alig volt ilyen meccsünk.
 
Vezetőedzőnk szerint még korai megítélni, ki mire lehet képes a játékosok közül, de tudja, muszáj lesz készen állni a rajtra, amely vészesen közeleg.

- Kevés igazán tapasztalt játékos van a csapatban, ezért is lehet hullámzó a teljesítmény. Türelem kell, részemről is, persze én is szeretném viszontlátni a tanultakat. Az biztos, hogy fizikálisan egyre inkább rendben vagyunk, a jövő hétre megközelíthetjük a száz százalékot, hiszen egyre közelebb van a bajnoki rajt. Az eredmények ilyenkor nem a legfontosabbak, igazából attól függ az elvárásom, kivel játszunk. Ha megcsináljuk a gyakorolt dolgokat, jól játszunk, akkor bosszantó a vereség, a nyíregyházi tornán is szeretnénk meccseket nyerni."

Forrás - albakosar.hu
Foto, Slide - feol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus