Török: "Csapatként küzdünk!"

Sorozatban hetedik győzelmét aratta az EGIS Körmend együttese vasárnap, a Szeged otthonában. A sikerből oroszlánrészt vállalt magára a dupla dupláit teljesítő Török Rolland. Hétfő este készítettünk interjút a piros-feketék magasemberével.

Ha nehezen is, de hoztátok a szegedi mérkőzést. Extra terheket kellett cipelned, mégis megoldottad a feladatot. A statisztikák szerint idei legjobb meccsedet tudhatod magad mögött. Milyen volt a találkozó, hogy érezted magad a pályán?

Nagyon nehéz, szoros küzdelmen vagyunk túl, amit sikeresen megnyertünk, még ha hosszabbításban is. Örülök, hogy nyertünk és annak is, hogy ebből a győzelemből ki tudtam venni a részem! Nem volt könnyű, mivel megfázással küzdöttem az utóbbi három napban és a meccs napján is még éreztem a hatását. De utána, a meccs hangulata elfelejtette ezt velem.

A játékban akadtak hibák, ám ti mégis csapatként funkcionáltatok. Elég az hozzá, hogy El-Amin kosaránál egy időben csaptatok a levegőbe a pálya különböző pontjain. Tudva, hogy milyen győzelmi szériában vagytok, milyen a csapaton belüli légkör, hangulat?

Ugye ezzel a meccsel már hét győzelmünk van zsinórban, ami szerintem egy nagyon jó eredmény, de tudni kell, hogy még sok nehéz meccsünk van hátra itthon és idegenben is. A csapat a meccsek nagy részében csapatként küzd, a pályán is és a kispadon is, de sajnos még vannak hibáink és vannak olyan időszakok, amikor úgymond streetballt játszunk, ami nem a mi stílusunk. Csapaton belül szerintem most mindenki nyugodt, hisz van eredmény, az edzések jól telnek, jó a hangulat.

A szezon első hazai meccse után utaltál arra, hogy sok szoros meccs lesz majd a szezonban. Nos, eddig 7 mérkőzésetek dőlt el 5 pontos vagy annál kisebb különbséggel. Nehéz mérkőzés előtt álltok, hisz a második helyezett Kecskemét érkezik a hétvégén. Mit vársz a találkozótól, s nem utolsó sorban a szurkolóktól?

Ez igaz, az idei bajnokságban szerintem nem lehet megmondani előre, hogy ki lesz a biztos győztes, bármelyik csapat okozhat meglepetést egy meccsen. Nézzük csak a mostani fordulót. Nyíregyháza - Sopron vagy Fehérvár - Szombathely mérkőzéseket, bármi megtörténhet. A Kecskemét egy erős, összeszokott csapat, aki fegyelmezett játékot használ, hosszú cseresorral rendelkeznek, nem hiába állnak ők a második helyen. Szoros, kiegyenlített meccset várok, ahol az a csapat fog győzni, aki kevesebb hibával tud játszani. A szurkolóktól csak annyit kérek, hogy szurkoljanak nekünk barmi is történjen és mi megteszünk mindent, hogy ne valljunk szégyent a pályán! Hajrá MTE!

Fotó és Slide - Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus