Tóth Ádám: "Edzegettünk egy kicsit a héten"

Vasárnap a SportKlub jóvoltából ország-világ szeme láttára mérkőzött meg egymással az Atomerőmű SE és a Kaposvári KK. A mérkőzés az előzetes várakozásoknál szorosabban alakult, de végül az ASE 97- 73-ra diadalmaskodni tudott. A sikerből Tóth Ádám is tevékenyen részt vállalt, a válogatott center 19 perc alatt 10 pontig és 6 lepattanóig jutott. Vele beszélgettünk a meccs után:

A vártnál nehezebben sikerült megnyernetek a találkozót! Mesélj egy kicsit a mérkőzésről!

Először is köszönjük a nézőknek, hogy kilátogattak a csarnokba ezen a szép vasárnapi napon, és szurkoltak nekünk. Véleményem szerint azért alakult nehezebben a találkozó, mert elég fáradtak voltunk. Gyakorlatilag egy héten belül három meccset játszottunk, közte egy körmendi úttal, ami már csak az utazás miatt sem egyszerű. Sokat kivett belőlünk az a találkozó. Emellett tudni kell, hogy azért "edzegettünk is egy kicsit" a héten, de hát ezt ugye Braniszlav Dzunics vezetése mellett nem kell külön magyaráznom. A lényeg, hogy megnyertük, mert ez is egy nagyon fontos győzelem font.

Jövő héten ismét Vas megyébe látogattok, ezúttal a Falco-hoz. Mire számítasz azon meccsen?

Természetesen jó mecset várok, mert Körmendhez hasonlóan Szombathelyen is mindig sok néző látogat ki a csarnokba. Ez nekünk csak jó, én például nagyon szeretek sok néző előtt játszani. Küzdelmes meccsre számítok, és természetesen ASE győzelemre!

Fotó: Fekete Zsuzsanna

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus