Tóth Péter: Nekem ez az év meccse

A zalaegerszegi kötődésű játékos az albakosar.hu-nak beszélt a ZTE-Alba meccsről és a csapat helyzetéről.

- Jó mérkőzést játszottunk a Jászberény ellen kisebb-nagyobb hibákkal. Megbeszéltük, hogy egy jól dobó csapatról van szó, úgyhogy hárompontosokat nem nagyon kellett volna kapnunk...ezért kaptunk tizenhetet, úgyhogy voltak megbeszélni való dolgok utána. De tudtunk nyerni és ez nagyon biztató, örülök neki, hogy jól játszottunk - mondta az albakosar.hu-nak Tóth Péter.

A Zalaegerszegről is beszélt a játékos:

- Nyíregyházán kikaptak negyven ponttal az első mérkőzésen, most otthon biztos nyerni akarnak mindenképpen. Az edzőjük maradt, de új légiósok vannak és a magyarok is főként újak, bár Lekli Józsi maradt. Egy pörgős játékot játszanak, tegnap már vettük a figuráikat, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. Javulnunk kell abban, hogy nem kaphatunk ennyi üres triplát, illetve gyorsan játszanak, a visszarendeződésre nagyon kell figyelnünk, mert sok kosarat dobnak leindításból - és játszanunk kell a saját játékunkat ahogy a Jászberény ellen. Ha ezeket megcsináljuk, úgy gondolom, hogy nem lesz probléma. 

Tóth zalaegerszegi kötődése is szóba került.

- Nekem mindig különleges és ez az év meccse, Zalaegerszegen játszani. Ilyenkor már hét elején izgulok és nagyon készülök rájuk, hogy sikerüljön jól teljesítenem.

- Nyerni kellene, mert most több meccset fogunk kevés idő alatt lejátszani, szerdán jön a Körmend, aztán megint utazunk, úgyhogy mindenképpen nyernünk kellene - tette még hozzá az Alba játékosa.

forrás és fotó: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus