Usher: az első meccsünk rendben volt

A Kaposvár légiósa szerint a védekezés volt a kulcs az Eszék ellen, eddig minden rendben van a csapattal és a beilleszkedésével is. 

A Kaposvári KK első felkészülési mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott a horvát Eszék együttese ellen, ezután kérdeztük a remek teljesítménnyel bemutatkozó légióst, Davon Ushert. 

- Úgy gondolom, hogy az első előszezon-meccsünk megfelelő volt. Kissé izgulós, igyekvős, de rendben volt, a csapattársaim sokat segítettek abban, hogy nyugodtak tudjunk maradni és megtaláljuk a megfelelő ritmust. A második és harmadik negyedben magasabb fokozatra kapcsoltunk védekezésben, többet kommunikáltunk, ennek volt köszönhető, hogy ekkora előnyt tudtunk kiépíteni - értékelt az első mérkőzésén 22 pontot szerző amerikai légiós.

- A saját teljesítményemmel elégedett voltam, de összességében csak örültem annak, hogy hasznosan tudtam játszani és segíteni tudtam a csapatot. Egyébként nagyon kedvelem a játékostársaim és az edzőm is, mindenki nagy segítséget nyújt abban, hogy beilleszkedjek mind a kultúrába, mint a csapatba, mind pedig a városba. Kaposvárból eddig csak szép dolgokat láttam, ráadásul az emberekkel is jó tapasztalataim vannak - beszélt kicsit magáról a játékos.

A Kaposvár ma a Pécs ellen vívhatja a PVSK-kupa döntőjét 19 órától, míg a harmadik helyért a két tegnapi vesztes, az Eszék, illetve a MAFC küzdhet majd meg. 

fotó, slide: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus