Váradi Benedek: Összességében elégedettek lehetünk

Váradi Benedek a Frisss FM 97.7 műsorában beszélt a döntőről, az egész szezonról, a jövőről és a nyárról is.

Váradi Benedek a Frisss FM 97.7 stúdiójában Farkas Beni műsorvezetővel beszélgetett több témáról is, erről számolt be a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hivatalos honlapja, a falcokc.com.

Öröm vagy csalódás az ezüstérem?

Amikor megszólalt a duda a bajnoki döntő 5. meccsének végén, akkor természetesen csalódást éreztünk, pár napig el is tartott, amíg feldolgoztuk a vereséget. Összességében azonban elégedettek lehetünk, hiszen ahonnan elindultunk és ahová eljutottunk, az mindenképp siker.

Mi döntött a fináléban?

Az első meccsen sikerült elvennünk a pályaelőnyt, aztán a 2. meccsen sajnos nem tudtuk megőrizni a hazai veretlenséget, szerintem ez volt a sorsdöntő találkozó. Azért is gondolom így, mert a 3-4. összecsapáson hazai győzelmek születtek, a mindent eldöntő 5. meccsen pedig nagyon rosszul kezdtünk. Igaz, hogy visszakapaszkodtunk, de ez már csak ,,a veszett fejsze nyele” volt. Azt gondolom, hogy az Alba Fehérvár bizonyos szituációkban rutinosabban viselkedett, mint mi.

A szezon során egyre jobban játszott a csapat…

Valóban, és az idő előrehaladtával mi is úgy éreztük, hogy összejöhet egy jó helyezés, amiért persze folyamatosan nagyon sokat tettünk. Lépésről-lépésre felépítettük a szezont, és annak ellenére, hogy nekünk is akadtak hullámvölgyeink, mégis nagyon szép évadot zártunk, büszkék lehetünk egymásra és megköszönjük mindenkinek, a háttérnek, a szakmai stáb tagjainak és a fantasztikus közönségünknek, szurkolóinknak, hogy ehhez hozzásegítettek bennünket.


Az interjú további részeiben Váradi beszélt a hazai sikersorozatukról, arról, hogy meg lehet-e ismételni a 206/17-es szezon sikereit a következő idényben is, illetve hogy mi volt és lesz a nyári programja.

Ezen a linken olvashatjátok a többi kérdésre adott válaszát.

Forrás - falcokc.com
Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus