Visszatérés - közel egy év kihagyás után

Közel egy év kihagyás után tért vissza, s játszott újra mérkőzést Madár András, a székesfehérvári nevelésű, korábbi sokszoros utánpótlás válogatott irányító. A kosaras az NB I B nyugati csoportjának sereghatójánál, a Budafok csapatában játszik.

Honlapunk érdeklődésére a tétmérkőzést közel egy év után, tegnap előtt, a SMAFC otthonában, Sopronban játszó kosaras elmondta, a Jászberény játékosaként még tavaly decemberben szenvedett keresztszalag szakadást. Utána arcüreggyulladást kapott, s emiatt csak hónapokkal a sérülése után operálták meg.

Így, hogy sérült volt, érthetően nem keresték élvonalbeli csapatok, a Budafok viszont igen, így kötött ki a másodosztályba felkerülő gárdánál.

Új csapatánál már jó ideje, hónapok óta edzett, most jött el a visszatérés ideje. Madár ugyan nem tudta "megváltani a világot", a játékán érződött a közel egy esztendőnyi kihagyás, de mint mondta, szeretne visszatérni a vérkeringésbe, most a Budafok sikeréért küzd, bízik benne, hogy mind saját maga, mind pedig a csapat számára lesz még jobb is a soproni produkciónál.

Az első lépéseket mindenesetre megtette.

 

Foto, Slide - jksedrukker.hu, Gémesi Balázs

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus