Vojvoda az Eb-ről, külföldről és az idei Szolnokról

Saját elmondása szerint sokan hülyének tartják, de nem foglalkozik ezekkel a véleményekkel - a külföldre szerződésére egyre kisebb az esély.

Az M4Sport.hu beszélgetett Vojvoda Dáviddal, és előkerült többek között a külföldre szerződése is:

„Nagyon sokan hülyének tartanak, azt mondják, nem vagyok bevállalós vagy épp azt kapom meg, hogy külföldön nem lennék sztárjátékos. Én ezekkel soha nem foglalkoztam, pontosan tudom, hogy lenne helyem egy erősebb bajnokságban, nyilván nem egy Hanga Ádám szintjén, mert ő más kategória, de egy olasz, spanyol, török, görög középcsapatban biztosan tudnék játszani tíz-húsz perceket.”

„Az Európa-bajnokság után konkrét ajánlatot nem kaptam, de szezon közben mindig jönnek a megkeresések, időről-időre felmerül, ami természetesen jól esik. Jól érzem magam Szolnokon, már ötödik éve itt vagyok, meghatározó játékosként számítanak rám, ami nekem nagyon fontos. Emellett két éve vagyok az egyik legnagyszerűbb magyar klub csapatkapitánya, öt éve rendszeresen nemzetközi porondon szerepelünk, másoknak lehet, hogy ezek apróságnak számítanak, de számomra nagy dolgok.”

„Eddig nem mentem el külföldre, most 27 éves vagyok, nem számítok annyira fiatalnak, nem lehet tudni, mit hoz a jövő, de nyilvánvalóan egyre kevesebb az esélye, hogy külföldre igazoljak. Soha nem tekintek előre, minden év végén megnézzük, hogy mik a lehetőségek, a mostani szezonon kívül még egy évem van Szolnokon” – tette hozzá Vojvoda, aki szerint a gyengébb 2017-es év után jelenleg egy erős csapat jött össze az Olajnál, amellyel itthon minden lehetséges címet meg akarnak nyerni, illetve a nemzetközi kupában is nagyot alkotnának.

„Még nem vagyok pályafutásom csúcspontján, van hova javulnom” – zárta szavait.

A teljes interjút, amelyben beszélt Vojvoda az Európa-bajnokságról és a Szolnok mostani idényéről is, ezen a linken megnézhetitek a videóban!

Forrás - m4sport.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus