Vojvoda: Az egyik legfontosabb meccsel kezd az Olaj

A Szolnoki Olaj KK vezérével, Vojvoda Dáviddal készített interjút a FIBA hivatalos honlapja - a magyar válogatott egyik legjobbja beszélt az Eb-ről és a Trabzonspor elleni párharcról is.

A magyar válogatottal az Európa-bajnokságon a legjobb 16 közé jutó Vojvoda Dávid a FIBA hivatalos honlapjának adott interjút. A kontinenstornán 16.0 pontot, 3.0 pattanót és 2.7 gólpasszt átlagoló játékos elmondása szerint az egész ország büszke volt rájuk, és hihetetlen 10 napon vannak túl, hiszen két meccset is tudtak nyerni azok után, hogy 48 évig egyetlen egyet sem sikerült. Nagy kaland volt ez számukra, és bebizonyították, hogy közel vannak a legjobb csapatokhoz is.

Vojvodát természetesen kérdezték már a Szolnoki Olaj KK-ról és a Trabzonspor elleni FIBA Europe Cup selejtezőről is - jövő hét szerdán már az odavágót játssza a magyar együttes a törökök ellen. Vojvoda el is mondta, hogy nem lesz egyszerű a visszatérése klubcsapatához, hiszen pár napon belül már kezdődik a FIBA Europe Cup, és a Trabzonspor elleni összecsapás lehet a szezon egyik legfontosabb mérkőzése a Szolnok számára.

A magyar klasszis elmondása szerint természetesen minél több európai kupameccset szeretnének játszani, ezért fontos, hogy bekerüljenek a FIBA Europe Cup csoportkörébe - különben csak a magyar bajnokságban játszanának. Azt is elmondta Vojvoda, hogy egy kis pihenésre volt szüksége. Mindent meg fog tenni az Olajért, de nem lesz könnyű dolguk, mert alig pár napjuk van felkészülni az első meccs előtt. Ettől függetlenül persze a tőlük telhető legtöbbet kell nyújtaniuk, hiszen profik.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus