Vojvoda: "Jó lenne 10-15 ponttal nyerni"

A Szolnoki Olaj KK játékosai az OlajTV-nek nyilatkoztak a szombati szurkolói ankét és nyílt edzés közben - Vojvoda Dávid szerint jó lenne 10-15 ponttal nyerni a Trabzonspor elleni első meccsen, Kovács Péter beszélt az Eb-ről és térdsérüléséről, Polyák László szerint pedig sokszínű játékosokkal rendelkezik az Olaj, és az Universiadéról is beszélt.

Az OlajTV Vojvoda Dáviddal készült interjújából egy részlet:

"G.I.: Nyakunkon van már a huszadika, erről a török csapatról mit lehet tudni? Hát ha azt mondjuk, hogy török csapat, a török bajnokság az nagyon ott van Európa élvonalában, olyan nagyon gyengék biztos nem lehetnek.

V.D.: Szerintem a török bajnokság az top öt Európában jelenleg, ez a Trabzonspor a tavalyi szezonban a középmezőnyben végzett, ettől függetlenül három- négy nagyon jó játékosa van, már tegnap elkezdtünk videózni belőlük, úgyhogy egy elég kis masszív csapatról van szó, vannak amerikai játékosok, helyi török játékosok, van volt horvát válogatott négyes posztos játékosuk, úgyhogy biztos nagyon kemény mérkőzés lesz. Annak örülök, hogy hazai pályán fogunk kezdeni, és nagyon remélem, hogy azért egy…Nyilván az elsődleges célunk az, hogy győzzünk, de én tényleg ezt a jelenlegi társaságot képesnek tartom arra, hogy egy tíz- tizenöt pontos hazai győzelemmel jó lenne kezdeni ezt az első mérkőzést, mert azért a visszavágón- ismerjük a török szurkolókat- biztos, hogy nagy pokol lesz, úgyhogy nagyon reménykedem a hazai mérkőzésben. Én nyilván ugye csak pár nappal a mérkőzés előtt jöttem, nekem azért elég sok újdonság van a csapaton belül, tehát rengeteg figurát kell átvennem, nyilván a szisztémát sem ismerem még annyira, de tényleg itt a pár napban azon leszünk, hogy megfelelően be tudjak épülni, és segíteni tudjam majd a csapatot szerdán."

Vojvoda emelett beszélt még arról is, hogy az Eb miatt most nagyobb a médiaérdeklődés az irányukba, illetve hogy mennyit vett ki belőle a kontinenstorna.

A teljes beszélgetést ezen a linken elolvashatjátok!


Az OlajTV megszólaltatta a MAFC-tól érkező Polyák Lászlót is:

"G.I.: Nyilván itt az ankéton is megkérdezték, mert hogy nem lehetett nem megkérdezni: mire lesz jó, vagy mire lehet jó ez a csapat? 

P.L.: Szerintem első ránézésre, illetve a két-három hét alatt, amit együtt tudtam dolgozni a csapattal, azt mondanám, hogy nagyon sokszínű játékosokkal rendelkezünk, mindenkinek meg lesz a saját szerepe, hiszen vannak extra támadójátékosaink, vannak extra védőjátékosaink, lepattanózók, mindenkinek tényleg a saját dolgára kell majd összpontosítani. A bajnokságban természetesen szeretnénk jobb eredményt elérni a tavalyi pozíciónál, a nemzetközi kupában pedig nagyon fontos mérkőzés vár ránk a Trabzon ellen. Csak annyit tudunk mondani, hogy mindent meg fogunk tenni és föl fogjuk szedni a parkettát."

Az interjúban az is szóba került, hogy az Universiade mennyivel borította vagy éppen segítette Polyák idei nyári programját.

A teljes beszélgetést ezen a linken tekinthetitek meg!


Kovács Péter pedig beszélt térdsérüléséről, ami miatt ki kell hagynia a Trabzonspor elleni találkozót - a vele készült interjút ezen a linken éritek el!


Forrás, Foto - olajtv.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus