Vojvoda: "Nem vágyódom el jelenleg külföldre"

Vojvoda Dávid a Nemzeti Sportnak beszélt az Eb-ről és arról is, hogy mi a helyzet egy esetleges külföldi kalanddal.

A nemzetisport.hu interjújában tér ki Vojvoda Dávid arra, hogy jelenleg mit gondol a külföldi játékról:

– Ez most a csúcs?

– Nyilván nyertem magyar bajnoki címeket és kupát, voltam négyes döntőben Eurochallenge-kupán, de az Eb legjobb tizenhat csapata között lenni abszolút pályafutásom csúcsa. Szeretném minden pillanatát kiélvezni ennek a sikernek. Ennél feljebb most nem nagyon lehetnék.

– Külföldi csapatban sem? Az Eb-n nyújtott játékát elnézve akár az Euroligában is megállná a helyét…

– Évek óta megkapom a kérdést, hogy miért nem vagyok külföldön. Egy ilyen kontinensviadal után valószínűleg lennének lehetőségeim. De én két évre aláírtam Szolnokra, ahol abszolút jól érzem magam. Nem vágyódom el jelenleg külföldre. Magyar csapatommal is minden évben indulunk a nemzetközi kupákban.

– Tehát nem vonzza egy külföldi kaland?

– Minden ember más. Van, aki bevállalja. Én úgy vagyok vele, hogy nem tudom, mi lenne velem külföldön: mennyit játszanék, hogy érezném magam. Ez is benne lehet abban, hogy még nem igazoltam el. A legfontosabb, hogy jelenleg jól érzem magam a bőrömben. Az embernek jólesik, ha felfigyelnek rá, beszélnek róla. Most viszont a Szolnok sikeréért szeretnék küzdeni.

A teljes interjút ezen a linken elolvashatjátok, ebben Vojvoda az egész eddigi Eb-ről, a spanyolok elleni folytatásról, illetve a körítésről is beszélt!

Forrás - nemzetisport.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus