A Budafok legyőzte a Vasast

A Vasas Akadémia 70-64-re kikapott a Budafok elleni felkészülési mérkőzésen - a vereség ellenére jó szájízzel fejezték be a találkozót.

A Vasas Akadémia facebook-oldaláról:

NB I/B: Nagyon hasznos mérkőzés Budafokon - vereséggel, de jó szájízzel!

Budafoki KK - Vasas Akadémia 70 - 64 (23-20, 18-9, 16-13, 13-22)
Budafok, Vezette: Menyhárt, Horváth Cs.

Vasas Akadémia: Moravcsik 6, Katona R. 14/6, Boros 7, Andrássy 6, Völgyi 8. Csere: Kozma 7/3, Barócsi -, Steier 10/6, Kovács 6, Csík -. Szakmai igazgató: Saeed Armaghani. Segédedző: Lekli József.

Igen fiatal és még mindig foghíjas felnőtt csapatunk (Peringer Balázs, Kiss Barnabás és Sólyom Botond hiányzik) pénteki ellenfele, a Budafok ugyan az NB I/B Zöld csoportjában szerepel majd 2017/18-ban, ám kerete és körülményei alapján az egyik legjobb nem A-csoportos gárda a honi mezőnyben, hiszen rengeteget erősödött a kerete és jóval több edzéssel is készülnek Károly Mátéék, mint korábban.

A mérkőzés ennek megfelelően nagyon kemény játékot hozott, ahol a felkészülés harmadik hetének végén tartó gárdánk sokáig csak loholt az ellenfél után, ám végül óriási szívvel ledolgozta 15 pontos hátrányát, de már nyerni nem tudott.

Az egyébként is csak kettő (!) 22 év feletti játékossal felálló csapatunknál kiemelendő, hogy a 17 esztendős Kovács Bálint Benedek második B-csoportos edzőmérkőzésén már 21 percet volt játékban, ami alatt 6 ponttal, 5 lepattanóval, 1 gólpasszal és 3 labdaszerzéssel bizonyította, hogy ezen a szinten is hasznos tagja a Vasasnak!

Forrás, Foto, Slide - Vasas Akadémia facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus