A fél évszázada történt feljutásra emlékeztek

Megható pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik részt vettek Oroszlányban az OSE Lions múlt pénteki, Pápa elleni NBI/B-s bajnoki mérkőzésén. Fél évszázada, 50 éve, 1966-ban jutott fel az első osztályba az Oroszlányi Bányász kosárlabda csapata - erre emlékeztek.

Az évforduló alkalmából a pályán köszöntötték az egykori csapat tagjait, Jugovics József, Gyöngyösi Elek, Mente Ferenc, Ramocsa Miklós, Tromposch János, Zsenits József. Ajándékaikat Lazók Zoltán, Oroszlány város polgármestere és Beck Ferenc, az OSE elnöke adta át, melyek egyike egy örökös OSE bérlet volt. A megemlékezésen sajnos egyéb okok miatt nem tudtak részt venni: Liptai István, Dajka József, Harmath István, Bács Tibor. Sajnos a régi csapat tagjai közül többen már nincsenek közöttünk: Horváth Tibor, Molnár Miklós, Nagy Ferenc. 

A stáb tagjai voltak: Pallagi Róbert sportköri elnök, Varga Mihály és Balázs János szakosztályvezetők, Modrián Béla intéző. Edző: Rausch Ernő.

A jubileumi ünnepség kapcsán a maiak is alaposan kitettek magukért, közönségszórakoztató örömjátékkal könnyedén, 106-41-re nyert az OSE a Pápa ellen.


Foto, Slide - oselions.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus