A hétvégén Hepp Kupa Final Four

Az elődöntőkkel kezdődik szombaton a Hepp Kupa négyes döntő Hódmezővásárhelyen. A Vásárhelyi Kosársuli a Salgótarján-Debrecen derbi után a Tehetséges Fiatalok-Budapest ellen lép pályára a döntőbe jutásért. A Final Four előtt a kék-sárgák néhány játékosa és Utasi Gábor másodedző nyilatkoztak az esélyekről.

A Vásárhelyi Kosársuli beharangozója:

Varga Dániel: „Mindenképpen próbálunk jó játékkal előrukkolni, hiszen nem titkolt célunk, hogy hazai közönség előtt elhódítsuk a Hepp Kupa trófeát! Egy nagyon agresszív és futós játékot játszó TF ellen lépünk majd pályára szombaton. Ha lesz rá lehetőségünk, megpróbálunk takarékoskodni az energiánkkal, de szerintem már az elődöntő is nagyon szoros és kiélezett csatát hoz majd.”

Vas Péter: „Nem hibázhatunk drukkereink előtt, szeretnénk folytatni eddigi hibátlan sorozatunkat. Sem a nézőkkel, sem a gyerekekkel nem tehetjük meg, hogy ne szerezzük meg a Hepp Kupát, amelynek elsősorban presztízsértéke van, erkölcsi dicsőséget jelent a győztesnek.”

Mócsai Milán: „Először jutottunk el a Final Fourig. A szezonban eddig minden meccsünket megnyertük, habár nem elvárt, de szeretnénk veretlenek maradni. Jó lenne itthon tartani a trófeát. Mikor elkezdtük a menetelésünket, senki nem gondolta, hogy így fogunk szerepelni. Ahogy mondják, evés közben jön meg az étvágy. Nem akarunk lemondani az első helyünkről a bajnokságban, és a Hepp Kupában is diadalmaskodni akarunk!”

Utasi Gábor másodedző: „Minden adott, hogy jól szerepeljünk a hétvégén. Mellettünk szól a hazai pálya és a közönség, valamint hogy minden játékos egészséges és maximálisan motivált. A TF nagyon kellemetlen ellenfél volt Budapesten, ahol három negyedre volt szükség, hogy megtaláljuk a gyenge pontjukat. Szombaton az első pillanattól kezünkben kell tartanunk a találkozót, és rájuk kell kényszeríteni az akaratunk. Ha ez sikerül, nem lehet gond a döntőbe jutás.”


A HEPP KUPA NÉGYES DÖNTŐ PROGRAMJA:

2015. január 3. szombat, elődöntők:
15.30 Debreceni EAC – Konecranes Salgótarjáni KSE
18.00 Vásárhelyi Kosársuli - Tehetséges Fiatalok-Budapest

2015. január 4. vasárnap:
15.30 bronzmérkőzés
18.00 kupadöntő

A BELÉPÉS AZ ÖSSZES MÉRKŐZÉSRE INGYENES!

Foto, Slide - Damó Adrienn

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus