Erősödött a szakmai stáb Oroszlányban

Új másodedzőt szerződtetett az NBI/B-s klub. 

Az oselions.hu közleménye:

Milán 1988-ban született Budapesten. A Sibrik Miklós Általános Iskolába járt elemibe, majd a Zrínyi Miklós Gimnáziumban érettségizett, végül Szegeden a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán szerzett edzői végzettséget.

1997-ben kezdett kosárlabdázni a Kőbányai Darazsaknál (most Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia) Borkúty László - ifj. Hajdu Péter és Tatár István kezei alatt.

18 éves koráig Darazsas játékosként játszott utánpótlásban és három évet NBII-es bajnokságban is. 2006-2008 között az Elite Basket Törökbálint együttesénél szerepelt (NBI/B és U20), ezután következett EnterNet Hegyvidék NBI/A, U20, Hidegkúti KK NBII, majd 2009-2016 között a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B-s alakulata. Hozzánk a Mezőberényi KK NBII-es csapatától érkezett.

Véleménye szerint az OSE Lions az egyik, ha nem a legdinamikusabban fejlődő klub, ahol úgy érzi, az új pozíciójában sokat tud majd fejlődni. Kihívás számára a nagy csapat másodedzői posztja, hiszen szerette volna kipróbálni magát a felnőtteknél is. Természetesen az utánpótlásban is tevékenykedni fog, melynek során a szakmai vezetőség is segítségére lesz. Milán úgy véli, egy ilyen sportcsarnokban élmény dolgozni, már alig várja, hogy lássa a hétvégi tornánkon, milyen, mikor megtöltik az OSE szurkolók.

Tervei egyszerűek, lépésről lépésre előre haladni, mind a csapat által elért eredményekben, mind edzői kvalitásaiban. Átadni az utánpótlásnak azt a kosárlabdatudást, hozzáállást, kitartást és küzdeni akarást, ami benne van. 

fotó: oselions.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus