Kiss Kornél Oroszlányba igazolt

Két játékossal erősített az NB I B-be feljutó Oroszlány együttese, ráadásul egyikük rutinos, tapasztalt, sokéves élvonalbeli múlttal rendelkező kosárlabdázó.

Az ismertebb új játékos a komáromi együttesben - amint arról Beck Ferenc, az OSE Lions elnöke honlapunkat tájékoztatta - az a Kiss Kornél, aki egy éves pécsi kitérőt leszámítva közel egy évtizeden át erősítette a Kaposvár csapatát. A 27 éves, korábban a válogatottban is szereplő játékos az előző évadban vállsérüléssel bajlódott, s csupán a szezon első felében játszott, az évad második felében már nem tudott a somogyi gárda rendelkezésére állni.

A másik új fiú az OSE csapatánál az a Bocsárdi Gábor, aki az NB II-es Siófok csapatában játszott az előző évadban, de korábban a SMAFC színeiben játszott már az NB I B-ben. Bocsárdi augusztus 11-e óta edz Kovács Nándor csapatában, Kiss hétfőn állt edzésbe.

A jövő héten már megkezdik a felkészülési mérkőzéseket az oroszlányiak. Szerdán a szlovák élvonal 5. helyezettjét, a Komárno csapatát fogadja Kovács Nándor együttese, majd a jövő hét végén a keleti csoport újoncának, a Békésnek az otthonában vesz részt az együttes a Viharsarok Kupán. Rá egy hétre a Honvéd rendezésében a Gyurasits-emléktornára látogat a fővárosba az Oroszlány, majd az OSE rendez felkészülési tornát szeptember 19-20-án.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus