Megkezdte a felkészülést a DEAC

Augusztus elsején edzésbe állt a DEAC Kamilla Gyógyfürdő NB1/B-s férfi kosárlabdacsapata. Az új szakmai stáb, Ferenczi Tamás és Horváth Imre jelenleg a Macedóniában zajló U18-as Európa Bajnokságon szerepelnek a nemzeti válogatottal, de a csapat nélkülük is megkezdte a felkészülést.

A debka.hu beszámolója:

A bő keret tagjai napi két edzéssel készülnek a szeptemberi szezonkezdésre, a délelőtti labdás edzéseket Berényi Sándor, míg a délutáni fizikai felkészítést Széll Gábor és Takács Dániel vezeti. A játékosok erőnlétéért az egész alapozás során az együttes erőnléti edzője és gyógytornásza lesz a felelős, míg a második héttől a Ferenczi-Horváth edzőpáros veszi kezébe a karmesteri pálcát a tornatermi tréningeken.

A csapatban rengeteg új arc volt felfedezhető már az első foglalkozásokon is, az új igazolások mellett tehetséges debreceni fiatalok is lehetőséget kaptak az első csapattal való készülésre. A tavalyi keretből Kovács Imre, Erdei Ádám, Pék Dávid, Szarka Dávid, Jávor Barna és Opre Roland míg az új szerzemények közül Molnár András, Lajsz Gergely, Varga Ádám és Kósa Tamás voltak jelen. A junior csapatból kiöregedő Kozák Márton és Ben-Kane Dávid, a jelenlegi U18-as korosztályból pedig Gáspár Mátyás edzett a felnőttekkel.

A DEAC friss szerzeménye, Brane Savic csütörtökön csatlakozik társaihoz, Farkas Attila jövő heti érkezésével pedig teljes lesz a keret. A tavaly az NB2-es bajnokságot veretlenül megnyerő csapatból Tóth Péter is tagja a csapatnak, valamint a juniorok közül Tóth Bence és Csomor Péter is lehetőséget kaphat majd a bizonyításra.

Forrás, Foto, Slide - debka.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus