NBI/B - Beharangozó: Három meccs a heti menü

Két, harmadik fordulóból elmaradt és egy negyedikből előrehozott mérkőzést rendeznek a héten az NBI/B csoportjában, de még a rövid program ellenére is akad egy nagy derbinek ígérkező összecsapás.

Concordia Motax KC Pápa (0-1) – SMAFC-NYME (1-1) (kedd, 18:00)

Egy meccsből nehéz messzemenő következtetéseket levonni a Pápával kapcsolatban, ráadásul Oroszlányban kikapni nem akkora mélyütés, még ha a Vasas nyerni is tudott ott az elmúlt hétvégén. Odahaza a fiatalításon áteső SMAFC-ot le kell tudni győzniük Henrikéknek, kellemetlen percekre, negyedekre jó lehet a Meszlényi-legénység, de a nagyobb rutin érvényesülhet a találkozón.

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr (1-1) – Tehetséges Fiatalok- Budapest (1-1)(péntek, 18:00)

A bevezetőben ígért derbi, két egyenlő mérleggel bíró csapat csatája. A Győr rajtja nem úgy alakult, mint aki idén végre túllép saját árnyékán és a játékoskeret erősségéhez méltó helyekért tud majd küzdeni, de a folytatásban hozták a hazai kötelezőt a fehérvári fiatalok ellen, ami bizakodásra adhat okot. A TF kisebb bravúrral kezdte a szezont, a Vasast verték hazai pályán, majd nagy küzdelemben maradtak alul Bonyhádon, de ismerve a Mehmedovics tanítványok attitűdjét, nem valószínű, hogy bárkiben is törést okozott ez a vereség. A győrieknek van mitől tartaniuk, az egyik legkellemetlenebb ellenféllel néznek farkasszemet, akár egy hosszabbításos meccs is benne van a pakliban.

DEAC Kamilla Gyógyfürdő (2-1) – Budafok (1-2) (szombat, 18:00)

Bár furcsa mód a Budafok várhatja jobb szájízzel a találkozót, mivel Drevenkáék legutóbb megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, mégsincs túl sok esélyük az odahaza roppant magabiztos DEAC ellen. Pláne, hogy Nagy Ágoston fiai javítani szeretnének a vásárhelyi kisiklást követően, erre pedig nincs is jobb mód, mint a bevehetetlen hazai pálya a tavalyi – majdnem – kieső ellen.

Fotó: facebook.com/papakosar

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus