NBI/B - egyetlen meccs, Honvéd győzelem

A Hepp-Kupa forduló miatt csak egyetlen előrehozott mérkőzést rendeztek a hétvégén az NBI B csoportjában, a Honvéd hazai pályán verte az Eger gárdáját.

Budapesti Honvéd SE – EKF-Eger-KOK SE 66-54 (22-7, 13-17, 13-20, 18-10)

A két félnek rövid időn belül ez volt a harmadik randevúja egymással, a felkészülés során ugyanis már kétszer megmérkőztek, Egerben és a Dózsa György úton is hazai siker született a végén. A forgatókönyv most is hasonlóan alakult, remekül kapták el a rajtot a Honvédos fiúk, egy negyed után úgy tűnt, könnyű mérkőzés elé néz a Puskás-legénység, ám ami az első negyedben bejött, az a másodikban egyáltalán nem működött, így a zónára váltó, Máté-Csákvári-Tóth tengely húzta hevesi alakulat zárkózni tudott. A házigazdáknál jobban eloszlottak a pontok és így a terhek is, ez pedig a végjátékban jött ki leginkább, ahol a Szalay-Máté duó jóvoltából higgadtabb tudott maradni a fővárosi együttes, megszerezve második győzelmét is a bajnokságban.

Honvéd: Szalay (8 pont, 4 lepattanó, 8 kiharcolt fault), Máté M. (8/6 pont, 6 lepattanó, 5 gólpassz), Stefán (12 pont, 4 lepattanó), Szollár (8 pont, 4 lepattanó, 3 szerzett labda, 6 eladott labda)

Eger: Csákvári (12 pont, 11 lepattanó), Máté B. (17/9 pont, 6 lepattanó, 3 eladott labda, 3 gólpassz), Tóth Z. (16/3 pont, 3 lepattanó, 9 kiharcolt fault)

A hétvégén újra teljes fordulót rendeznek a másodosztályban.


Fotó: sport.uni-eger.hu - Soltész Tamás

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus