NBI/B: MAFC-MTK és Eger-Bonyhád rangadó a 26. fordulóban

A tabella első négy helyezettje ismét egymás ellen lép pályára a magyar férfi NBI/B. felsőházi rájátszásában. A 26. fordulóban a MAFC fogadja az MTK-Törökbálintot, az Eger pedig a Bonyhádot. Mellettük természetesen pályára lép az eddig még veretlen DEAC is a TF ellen, míg a Pápa Kecskemétre látogat. 

Magyar férfi kosárlabda NBI/B. felsőház, 26. forduló:

DEAC – TF-Budapest (szerda, 18:00)

Vaskos meglepetés, hogy három forduló után a Debrecen a rájátszás egyetlen veretlen csapata. Ezzel a meneteléssel akár még a dobogóra is felférhetnek. Hazai pályán a TF ellen is esélyesebbek, főképp, hogy jóval hosszabb a kispadjuk. Merim Mehmedovics legénységét azonban sosem szabad leírni. Szigorú védekezésükkel sok csapatot meglephetnek.
 
MAFC – MTK Törökbálint (szombat, 16:00)

Kemény összecsapás lesz a Gabányiban. A MAFC a bonyhádi vereségével lecsúszott a tabella éléről, és most azon lesznek, hogy oda visszakerüljenek. Ehhez azt az MTK-t szeretnék legyőzni, akinek a mostani rájátszás maga a rémálom. Legutóbb az Eger ellen szenvedtek vereséget hazai pályán háromszoros hosszabbításban. Ettől persze még nem gyenge csapat a Törökbálint, és talán lélektani előny, hogy tavaly oda-vissza legyőzték a MAFC-ot.
 
Mercedes-Benz – Pápa (szombat, 17:00)

A kecskeméti fiatalok elveszítették egyik legjobbjukat, de maradt még így is elég tehetséges fiatal ahhoz, hogy le tudják győzni a Pápát. A vendégeknél is történt változás, a csapatkapitány Kálmán Lászlót kinevezték a Falco vezetőedzőjének, így minden bizonnyal kevesebb ideje lesz az országjárásra. Lehet, hogy Forray Gábor csapata egy hónap után újra nyerni fog?
 
Eger – Bonyhád (szombat, 18:00)

A forduló másik nagy rangadóján az Eger egy győzelemmel akár be is foghatja a Bonyhádot. Váczi Péter csapata a rájátszás első fordulójában kikapott Pápán, de ezt a szépséghibát kijavították azzal, hogy múlt héten háromszoros hosszabbításban tudtak nyerni Törökbálinton. Hatalmas plusz energiákat tud ez adni, tehát nehéz dolga lesz a Bonyhádnak. Faragó Péterék viszont minden hájjal megkent játékosok, akik rutinból megverték a MAFC-ot is.

 

Foto, Slide - haon.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus