NBI/B: BKG-győzelemmel zárult a harmadik forduló

A Békés, a Cegléd és a Vásárhely simán, a Győr viszont egy utolsó perces triplával nyert a Zöld csoportban, a Pirosban szorosabb meccset húzott be a MEAFC és a Nyíregyháza, a Veszprémet verte a Baja, megint nyert a Vasas. Eredmények, statisztikák, összefoglalók, nyilatkozatok, fotók.

fotó: hunbasket.hu

Piros csoport

MTK-Elite Basket - HÜBNER-Nyíregyháza BS 60-67 (10-16, 12-17, 21-16, 17-18)

Nagyjából a várt képet hozta a találkozó, az MTK kőkeményen védekezett és igyekezett limitálni a Nyíregyházát, ami sikerült is, cserébe viszont támadásban nagyon csikorgott a hazai gépezet - igazából csak Jakab Péter (21 pont, 5 gólpassz, 7/11 mezőnyből) tudott komolyabb veszélyt jelenteni, rajta kívül csak Hegedűs Attila jutott hét pont fölé. A vendégek sem brillíroztak támadásban, de Mohácsi Máté igazi vezérként játszott (16 pont, 10 lepattanó, 6 gólpassz), Emmanuel Ubilla is hozzátette a magáét (17 pont, 5/8 mezőnyből), de még Tóth Gergely és Szobi Dániel is elérte a tíz pontot. Az első félidőben összesen 22 egységet engedtek az MTK-nak, innentől a kezükben volt a meccs és bár a hazaiak végig kapartak, sőt, közelíteni is tudtak, de megoldotta a feladatot Siska János csapata - ők 3-0-val, a hazaiak pedig 0-3-mal állnak, de ha a 36%-kal dobó MTK támadásban kicsit javulni tud, gyorsan elindulhat felfelé.

Az MTK legjobb dobói: Jakab 21/9, Hegedűs 13/3, Takács 7/3
A Nyíregyháza legjobb dobói: Ubilla 17/6, Mohácsi 16/6, Tóth G. 13

Horváth Balázs, MTK: Minden tiszteletet szeretnék megadni az összes ellenfelünknek, de már elegem van abból, hogy minden mérkőzés után gratulálnom kell nekik. Ennek ellenére ezt most is megteszem. Gratulálok a Nyíregyházának, végig kontrollálták a találkozót és hiába tartottuk a liga legjobb csapatát 67 ponton, nem tudtunk ellenük nyerni. Az előző szezonban majdnem minden csapat ellen tudtunk 80-90 pont körül dobni, viszont mindenkitől 90 felett kaptunk. Végre eljutottunk arra a szintre, hogy 70 pont körül tartjuk az ellenfeleinket, de most az a probléma, hogy nem tudunk többet dobni... Ha végre mindkét oldalon sikerül jól teljesíteni, meg fognak érkezni a győzelmek. A következő 10 napban van időnk készülni, olyan mérkőzések következnek, amiket meg kell tudnunk nyerni.

Siska János, Nyíregyháza: Gratulálok a csapatomnak, mert egy jól játszó MTK-t sikerült legyőznünk. Nagyon megnehezítették a dolgunkat. Úgy látom, a védekezésünk rendben lesz, viszont a támadások még mindig akadoznak. Sokat kell még ezen dolgoznunk. Jó volt látni Bus Ivánt újra a pályán. Sok sikert kívánok az MTK csapatának a szezonra!

 

Vasas Akadémia - TF-BP 93-75 (23-20, 23-18, 25-20, 22-17)

Mindkét csapat jól triplázott ezen a meccsen, a Vasas 45, a TF pedig 37%-kal süllyesztett el 10-10 hármast, de a hazaiak emellett is eredményesek tudtak lenni: jobban dobtak közelről és középtávolról, kétszer annyi büntetőt harcoltak ki, 40-30-ra nyerték a lepattanózást és kiosztottak hat blokkot is, ami főleg a 15 labdaszerzés mellett mutat jól. A mérkőzés elején még előnyben is voltak a vendégek, utána viszont átvette az irányítást a Vasas és ellenfele hibáit kihasználva fokozatosan távolodott - a végén elég jelentős lett a különbség, összességében egyértelműen jobb volt most valamennyivel Faragó Péter alakulata. Egyénileg az 5/6-ot dobó Radics Gerzsont, valamint a padról 20 ponttal és 9 lepattanóval beszálló Kelenföldi Domonkost emelhetjük ki, míg a TF-nél 50%-kal szórt 18 pontot Somogyfoki Péter, Kerkai Ákos pedig 14 pontig, 5 lepattanóig, 7 gólpasszig és 3 labdaszerzésig jutott.

A Vasas legjobb dobói: Kelenföldi 20/9, Farkas A. 14/12, Radics 13/3
A TF legjobb dobói: Somogyfoki 18/9, Kerkai 14/6, Kutrovich 12/3

Faragó Péter, Vasas: A mérkőzésen meglepően jó kinti dobásokkal kezdett a TF, amire nem számítottunk, mert azt gondoltuk, hogy inkább a leválót fogják megjátszani mint a sarok hárompontost. Korán előnyt szereztek, de szerencsére nyugodtak maradtunk és visszaszereztük az előnyt a negyed végére. Onnan úgy gondolom, hogy már kontrolláltuk a meccset, így teljesen megérdemelten nyertünk jó védekezéssel és helyenként látványos támadásokkal. Gratulálok a csapatnak, a Tf-nek pedig sok sikert.

Beák Gábor, TF: Nagyon brusztolós mérkőzés volt, úgy gondolom, hogy az első félidőben mind a két csapat mindent megtett azért, hogy ellépjen a másiktól. Sajnos voltak védekezési hibáink és ezeket a Vasas kegyetlenül megtorolta. Külső dobásaik ültek nekik, ez köszönhető talán annak, hogy a védekezésünk egy kicsit felpuhult. Úgy gondolom, hogy emiatt következett a végére ez a nagyobb különbség.

 

Bajai Bácska FKE - HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 90-84 (26-20, 25-22, 19-23, 20-19)

Kiváló mérkőzést játszottak egymással a csapatok, mindkét együttes képes volt látványos és ponterős kosárlabdára. Az első félidőben azért még inkább a Baja akarata érvényesült, meg is léptek a hazaiak, de a fordulás után védekezésben sikerült kicsit változtatnia a Veszprémnek, így visszajött, sőt, már a vezetést is át tudta venni. A kiélezett harmadik negyed után azonban megint a Baja időszaka következett, a záró etapban egy 8-0-val sikerült megint meglógniuk, úgyhogy ismét zárkózhatott a Veszprém - ez viszont csak 83-81-ig sikerült, itt Vukicevic és Pongó pontjaival lezárta a küzdelmet a bajai együttes. A hazaiaknál Jakab Péter egészen extra teljesítményt nyújtott, 33 pontot szórt 12/20 jó dobással, közte 7/9 triplával, ráadásul 13 lepattanót is leszedett (5 támadó), így 44 VAL-t rakott össze - mellette Pongó Martin (19 pont, 6 lepattanó, 3 gólpassz) és Milos Vukicevic (18 pont, 7/11 mezőnyből, 7 gólpassz) is remekelt, az ő hármasuk hozta a bajai győzelmet. A Veszprémnél Madár András 26 pontig és 5/12 tripláig jutott, Szabó Péter 19 egységet tett hozzá 4/9 hármassal és 7 gólpasszal, de Nebojsa Dukic is dobott 14 pontot - csapatként 14 triplát süllyesztettek el, de 17-8-ra vesztették el a támadópattanózást és néggyel több labdát adtak el, ezek most nem fértek bele.

A Baja legjobb dobói: Jakab 33/21, Pongó 19/6, Vukicevic 18
A Veszprém legjobb dobói: Madár 26/15, Szabó P. 19/12, Dukic 14/6

Cservék Csaba, Baja: Ezen a mérkőzésen a védekezésünk kicsit gyengébb volt, nagyon sok kosarat kaptunk. Támadó játékunk az első félidőben ponterős volt, a második játékrészben már kicsit pontatlanabbul céloztunk. A mérkőzés végére kicsit elfáradtunk, de a rossz döntések mellett tudtuk tartani az eredményt. Extra kosarakat dobtunk és én úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Baksa Szabolcs, Veszprém: Azt gondolom, hogy nagyon magas színvonalú mérkőzést tudtunk játszani. Ennél rosszabb meccseket soha ne lásson a közönség a piros csoportban. Az első félidőben gondjaink voltak a lepattanók megszerzésében, rengeteg támadó lepattanót engedtünk a Bajának. Jakab Peti az egész mérkőzésen extázisban játszott, nagyjából Ő jelentette a különbséget. A második félidőben tudtunk szintet lépni, a védekezésünk intenzitásával. Ezzel sikerült feljönnünk, gyors indításoknak köszönhetően könnyű kosarakat dobni és ezzel megfordítani a mérkőzést. Nagyon szoros végjátékban belementünk, ahol sajnos hibákat vétettünk mind védekezésben, mind támadásban. Ez megpecsételte sorsunkat, de a Bajának az egyik legnehezebb a hazai pályája. Ide nem nyerni járnak a csapatok, úgyhogy maximálisan büszke vagyok a teljesítményünkre. Nagyon sok sikert kívánok a Baja csapatának a továbbiakban.

 

MEAFC-Miskolc - Nagykőrösi Sólymok KE 87-82 (23-18, 23-22, 14-20, 27-22)

Első győzelmét szerezte ebben a szezonban a Miskolc, a tartalékos Nagykőrös ezúttal nem tudta megismételni a Veszprém ellen mutatott játékát. A hazaiak fiatal csapata három negyedet is megnyert, de a végjátékban kellettek a tiszta fejek és a forró kezek ahhoz, hogy megnyerjék az összecsapást - Kozák Márton és Kozák Bertalan is clutch dobásokkal jelentkezett, főleg előbbi volt tarthatatlan ebben az időszakban. 77-79-nél még a Nagykőrös vezetett, de itt előbb Bertalan válaszolt egy 2+1-gyel, majd Márton tette fel a pontot az i-re, végül Sándor Bence közelije biztosította be a miskolci győzelmet. Kozák Márton 26 ponttal zárta az összecsapást, ebből 13-at dobott az utolsó negyedben, volt még 8 lepattanója, 8 gólpassza, 9 kiharcolt faultja és 3 labdaszerzése, úgyhogy döntő érdemei voltak a sikerben - a vendégeknél a 28 pontos Molnár Miklós (5/7 tripla) volt a vezér, de Fehér József és Lakosa Ákos is megszórta magát.

A MEAFC legjobb dobói: Kozák M. 26, Homoki 17/6, Lippai 13
A Nagykőrös legjobb dobói: Molnár M. 28/15, Fehér 17, Lakosa 17

Szollár Gergő, MEAFC: Összességében nagyon jó meccset játszottunk., végig kiélezett volt. Az éles szituációkban, az előző fordulókhoz képest, most mi döntöttünk jobban. A hiányzóink visszatértek, ami meg is látszott a játék stabilitásán, a csapatban sokkal jobb összhang volt. Az ellenfélben voltak extra egyéni teljesítmények (Fehér, Molnár), de ezt is elbírtuk. Remélem ez a kosárlabda lesz ránk jellemző, megyünk tovább. Gratulálok az ellenfélnek a felkészülésükhöz, sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz..

Lakosa Zsolt, Nagykőrös: Jó mérkőzést játszottunk a sok fiatallal felálló hazai csapat ellen. Nekünk még három kulcsjátékosunk hiányzik, de azért kiállunk mindig, megyünk előre, remélem legközelebb sikerül nyerni. Gratulálunk a MEAFC-nak és külön öröm volt látni, hogy Gadus Bogdánt kadett játékosként is komoly szerepet kap NBI-ben.

 

BKG Príma Akadémia - MAFC 95-67 (15-18, 32-23, 19-13, 29-13)

Nehéz helyzetben van a MAFC, Tóth Péter és Harazin Tamás után most már az eddig parádézó Bordács Soma sem tudta befejezni a meccset kipontozódás miatt, így sem minőségben, sem szerkezetben nem voltak meg - ezt tetézte, hogy Garai Péter szerint fizikálisan sem bírták a terhelést, így az első negyed után gyakorlatilag sima meccset láttunk. Ott még tartották magukat a vendégek, sőt, vezettek is, utána viszont beindult a BKG, Nagy Botond Ágoston és Nagy Benedek Ágoston összesen 21 gólpasszt osztott szét, előbbi ráadásul 22 pontot is bevert hat triplával, de Admir Radoncic (17 pont, 14 lepattanó) is lubickolt - a túloldalon a 20 pontos Polgárdy Ádámot érdemes kiemelni.

A BKG legjobb dobói: Nagy Bo. Á. 22/18, Radoncic 17, Armaghani 11/3, Reizer 11
A MAFC legjobb dobói: Polgárdy 20/6, Lakits 8/6, Németh B. 8

Dr. Nagy Ágoston, BKG: A bajnokság eleje számunkra a felkészülés kezdetét is jelenti. A vírustól tartva egy edzőmeccset játszottunk csak. A mai nagyobb különbségnek örülök. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy kezdünk formába lendülni. Nehéz meccsek várnak ránk és egy ilyen hétközi forduló mindig nagy kihívást jelent. A MAFC elvesztette az irányítóját, nem volt még idejük ezt lereagálni, de mindent megtettek a siker érdekében, amíg fizikailag bírták. A MAFC mindig jó ellenfél, ma mi voltunk a jobbak.

Garai Péter, MAFC: Először is gratulálok a Szigetszentmiklósnak. Megérdemelten nyertek. Készültünk rájuk, tudtuk, ismertük miben erősek, hiszen 20 évre visszanyúló ismeretségünk van. Az első 10 percben, amíg fizikálisan bírtuk, addig azt gondolom nagyon jól meg tudtuk oldani a feladatokat. Utána a fáradtságból adódóan remgeteg hibát követtünk el, főleg védekezésben. Ezeket a hazai csapat könyörtelenül kihasználta. Nem mentegetőzve, de Bordács Soma nélkül nem tudtunk olyan szerkezettel játszani, ami megoldotta volna az ellenfél támadásait. Ötös nélkül kellett játszanunk és ezt is könyörtelenül kihasználta a BKG. Továbbra is mennünk kell előre, de hozzáteszem ez mindenkire érvényes, hogy a pályán ne csak a Szigetszentmiklós legyen megfelelő állapotban, hanem a mérkőzés többi résztvevője is. Nekik is bírniuk kell fizikálisan. Ezen a meccsen volt, aki 10 percet, volt ak 15-öt, de volt aki 2 percet se bírt. Ezen mindem résztvevőnek változtatnia kell. Még egyszer gratulálok a BKG-nak.

A PVSK-CARGATE - Budapesti Honvéd SE mérkőzést november 22-én, 18:00-tól rendezik.

 

Zöld csoport

SMAFC - Békési SzSK 59-84 (20-15, 12-26, 17-23, 10-20)

A tartalékos soproni csapat egy negyed erejéig  tudta szorossá tenni az összecsapást, ott nagy akarattal, küzdőszellemmel még vezettek is a lassabban kezdő Békés ellen, de aztán a folytatásban érvényesült a papírforma: a nagyszünetben már a vendégek vezettek kilenc ponttal, innentől fokozatosan nyílt az olló és a végeredmény nagyjából olyan lett, mint amit várhattunk. Meszlényi Róbert, a hazaiak vezetőedzője is elmondta, hogy akkor gondolkodhatnak győzelmekben, ha kiegészül a keretük, ez ezen a meccsen megállta a helyét - a Békés egyszerűen jobb és mélyebb csapat volt most, így magabiztosan tudott nyerni.

A SMAFC legjobb dobói: Bakk 22/3, Kovács B. 18, Simon B. 12
A Békés legjobb dobói: Hargitai 17/6, Krstic 12/9, Frikker 12

Meszlényi Róbert, SMAFC: Nagyon nehéz helyzetben vagyunk! Szinte ez lehetetlennek tűnik megoldani mind szakmailag mind bármilyen szinten. Azt kértem a fiúktól, hogy mikor kimegyünk a meccsre és pályára lépnek akkor harcoljanak, küzdjenek, hogy olyan lelkiismerettel jöjjünk le a pályáról - bármi is az eredmény - hogy mindent megtettünk, amit ebben a helyzetben meg lehet tenni. Azt gondolom, hogy ebben a helyzetben másra nem leszünk képesek. Meg kell várnunk, hogy a játékosaink visszajönnek, összerázzuk a csapatot és akkor fogunk tudni olyan teljesítményt nyújtani, hogy esetleg tudunk meccset nyerni! A vereség ellenre büszke vagyok a csapatomra, mert amit tudnak megtesznek!

Balog Vilmos, Békés: Tudtuk, hogy a soproni csapatnak nincs könnyű helyzete a múltkori sérülés miatt! A játékosoknak mihamarabbi gyógyulást kívánunk! A hosszú utazás viszont a számukra segített egy kicsit, az első negyedben nagyon döcögős volt a játékunk. A második negyedtől kezdve egyre jobban tudtunk játszani így a végére ez már a pontok különbségében is megjelent. Örülünk nagyon a győzelemnek. További sikeres szereplést kívánunk a soproni csapatnak.

 

Vásárhelyi Kosársuli - Pénzügyőr Sportegyesület 94-71 (26-16, 24-15, 25-23, 19-17)

Igazából az első félidőben eldöntötte a találkozó érdemi részét a Vásárhely, ott nagyon eredményes támadójátékkal, koncentrált, tudatos kosárlabdával sikerült fölénybe kerülniük - 19-cel vezettek a nagyszünetben, a Pénzügyőrnek onnantól a tisztes helytállás lehetett a célja. Ez megtörtént, a vendégek összekapták magukat és egy szoros második félidőt tudtak játszani, de komoly veszélyt egyáltalán nem jelentettek a hazaiakra, akik 58%-os mezőnymutatóval és 45%-os triplázással szállították a győzelmet - volt még 27 gólpasszuk és 11 labdaszerzésük is, a lepattanózást pedig 40-30-ra nyerték meg. Egyénileg egyik oldalon sem születtek hatalmas extrák, azt viszont érdemes kiemelni, hogy a meccsen összesen 23 játékos lépett pályára, ebből pedig 22 pontot szerzett.

A Vásárhely legjobb dobói: Rostás 18, Molnár B. 15, Bálint 14/6
A Pénzügyőr legjobb dobói: Szálas 15/9, Kovács S. 13/3, Horváth Cs. 11, Baranyi 10

Tóth Tamás, Vásárhely: Kellemetlen stílussal találkoztunk, a rengeteg váltás védekezésben kissé szokatlan volt. Az első félidőben sikerült eldönteni a lényegi dolgokat, míg a végén picit a fiatalok is szerepet kaptak ismét. Egymás után két győztes derbin is ért el kosarat minden játékosom, ez is mutatja lehetőségeinket. Sok sikert kívánok a végig szívósan küzdő ellenfelünknek!

dr. Bagi Melinda, Pénzügyőr: Gratulálok az ellenfelünknek! Egyrészt az első félidőben bennmaradtunk kicsit az öltözőben, ők pedig nagyon jól tudták kihasználni a saját összeszokottságukat, ami jellemző rájuk. A második félidőben úgy jöttünk ki az öltözőből, hogy felszívtuk magunkat és olyan játékot mutattunk, amit szeretnék, hogy a szezon további részében is jellemző legyen ránk. Sajnos ez annyira volt elég, hogy a második félidőben egál eredményt tudtunk hozni. Kár az első félidőért.

 

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK - Ceglédi KE 82-101 (17-19, 9-28, 30-23, 26-31)

A második negyedben szerezte meg ezt a győzelmet a Cegléd, a szoros, kicsit talán tapogatózósabb első játékrész után ott valósággal lerohanták ellenfelüket a vendégek - támadásban sorra jöttek a jobbnál jobb helyzetek, védekezésben pedig teljesen kizökkentették a Tiszaújvárost, így azt a tíz percet 28-9-re nyerték meg. Innentől nem nagyon volt miről beszélni, a hazaiak csak szépítettek az eredményen, de a ceglédiek mindig válaszoltak, amikor kellett, így simán tartották a húsz pont körüli átlagos távolságot. A Tiszaújváros sorozatban másodszor kapott 100 pont felett, ez azért hosszabb távon nem fog beleférni és bár Drahos Gábor extrát játszott (30 pont, 6 lepattanó, 6 gólpassz, 11/15 mezőnyből), de egyáltalán nem tudták túldobni ellenfelüket - a Ceglédnél heten dobtak 8 és 18 pont között, csapatszinten 50%-kal céloztak és 12-vel több büntetőt harcoltak ki.

A Tiszaújváros legjobb dobói: Drahos 30/12, Martin 22/9, Pöstényi 14/6
A Cegléd legjobb dobói: Tóth Z. 18/9, Fekete 17/12, Swanson 13

Szendrey Zsombor, Tiszaújváros: Gratulálok a Cegléd csapatának. Most, hogy harmadik mérkőzésükön teljes csapattal tudtak kiállni, abszolút olyan képet mutattak, hogy nagy esélyesei lehetnek a zöld csoportos bajnokságnak. Nagyon jó játékosok alkotják és nagyon jó szerkezet jellemzi ezt a csapatot, és mindenkinek meg fog gyűlni velük a baja, amikor teljes kerettel tudnak kiállni. Mi hazai pályán elrontottunk egy negyedet, a másodikat. Mondhatjuk, hogy akkor veszítettük el a meccset, hiszen azt a húsz pontos különbséget, ami akkor kialakult, tartani tudtuk. Voltak lehetőségeink, visszajutottunk tizenkét pontra, de az ellenfél újra kapcsolt egyet, és megint elmentek a húszpontos előnyig. Ma ennyi telt a játékunkból, viszont olyan szempontból meg vagyunk elégedve, hogy csapatként játszottunk.

Honti Viktor, Cegléd: Gyors, fizikális mérkőzést játszottunk a hazai csapattal. Sokat készültünk rájuk, mert úgy gondoltuk, hogy itthon nagyon veszélyesek, improvizatív játékot játszanak. Úgy gondolom, hogy a második félidőt leszámítva maximálisan tudtuk kontrollálni a támadásaikat, tudtuk, hogy mit fognak védeni, azt is védték. A mi támadótaktikánk ugyanakkor bevált, és sok üres dobást generálhattunk ebből, amik most be is mentek.

 

EKE Eger KOK - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 72-74 (22-20, 12-16, 19-13, 19-25)

Fordulatos mérkőzést játszottak a csapatok, hol egyik, hol másik félnek volt egy-egy jobb időszaka, a végén viszont a Győr örülhetett - annak ellenére, hogy összesen hét gólpasszt osztott ki, míg az Eger 57%-kal (!) dobta a triplákat, ami egészen elképesztő teljesítmény. Az utolsó pillanatokban ehhez némi szerencse is kellett a clutch megmozdulások mellett, 71-67-nél úgy tűnt, hogy megnyerhetik a meccset a hazaiak, majd az utolsó percnek még mindig 72-69-cel feszültek neki a felek, de Lógár leszedett egy támadópattanót, Berneczei betalált belőle, aztán Papp elrontott egy triplát, Kertész viszont a lehető legjobbkor bombázott be egyet - gyakorlatilag az utolsó támadásból lett 72-74 ezzel a dobással, így tudott nyerni a Győr. Az Eger még válaszolhatott volna, de már csak egy hármasra volt idő, az kimaradt, úgyhogy a vendégek szerezték meg a nagyon fontos győzelmet - nem véletlenül nyilatkozta azt Csaplár-Nagy Ervin, amit...

Az Eger legjobb dobói: Szabó M. 19/15, Steier 13/9, Papp B. 12/6
A Győr legjobb dobói: Horváth Á. 16/6, Berneczei 12, Bakon 10/6, Lógár 10

Dr. Váczi Péter, Eger: Érzésem szerint ma nem érdemeltünk vereséget. Úgy gondolom, ami bennünk van azt kiraktuk a pályára, balszerencsésnek érzem a csapatot. Én azt gondolom mindent megtettünk a győzelemért, amit egy csapat meg tud tenni, a szerencsésebb csapat győzött.

Csaplár-Nagy Ervin, Győr: Saját dolgunkat nehezítettük meg, extra dobásokat kaptunk az Eger csapatától. Úgy gondolom ilyen 3 pontos dobószázalékot nem igen látunk a B csoportba, gratulálok nekik. Az hogy a végén nekünk sikerült győzni 2 ponttal egy isteni csoda.

Az Atomerőmű KSE Bonyhád - Újpest-MT és a DEAC U23 - Conoil Motax KC Pápa mérkőzéseket a koronavírus miatt később rendezik meg.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus