Testvérek, mint ellenfelek: a Molnár fivérek 51/24 pontja

Kosarakban gazdag, látványos meccset játszott egymással a férfi NBI/B piros csoportjában a vendéglátó Nagykőrösi Sólymok és a Vásárhelyi Kosársuli. A 105-89-es hazai sikerrel végződő összecsapáson a két oldalon egy-egy testvér játszotta a főszerepet.

Hazai rérszől Molnár Miklós, a vásárhelyieknél pedig öccse, Molnár Bence bizonyult a legeredményesebb játékosnak. Előbbi 29/15, utóbbi pedig 22/9 pontig jutott. Mindkét fivér igen jó dobóformát fogott ki, mindketten 50% fölött "vágták" a triplákat, Miklós 5/8-as, 62,5%-os, öccse 3/5-ös, 60%-os "találati aránnyal" célzott távolról.

A mezőnymunkából is kivették részüket, Miklós 7 lepattanóval és 2 gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez, Bence 4 pattanót és 2 asszisztot jegyzett.

Kettejüknek van egy bátyjuk is, a legidősebb fivér, Molnár András válogatott is volt, ő jelenleg is az élvonalban, a DEAC csapatában kosarazik. Édesapjuk, Molnár Csaba éveken át játszott, majd edzősködött Szegeden, és a 2000-es évek elején volt az akkor B-csoportos Vásárhelyi Kosársuli trénere is - ebben az időszakban Miklós is ott játszott. A tegnapi, nagykőrösi találkozó alapján András a két öccsére, Csaba pedig a két fiatalabb fiára is nagyon büszke lehet.


Foto, Slide - vasarhely24.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus