Velkey a DEAC-ban folytatja

Megvan a tegnap a ZTE-től távozó Velkey János új csapata - a DEAC-ban folytatja a hátvéd, de a debrecenieknél további erősítésekben is gondolkodnak.

A debka.hu beszámolója:

A mai napon hivatalossá vált, hogy a DEAC Kamilla Gyógyfürdő leigazolta Velkey Jánost az első osztályú Zalakerámia ZTE KK csapatától. A 192 centiméter magas játékos elsősorban 1-es és 2-es poszton bevethető, a hét második felében fog csatlakozni Ferenczi Tamás együtteséhez.

Nem sikerült jól a szezonrajt a DEAC-nak, hiszen jelenleg 4-3-as mérleggel mindössze az NB1/B Keleti-csoportjának 5. helyén szerénykednek. Bár a játékoskeret jelentős átalakulásokon ment keresztül a nyár folyamán, a csapat vezetősége további érkezőkkel igyekszik erősíteni. Velkey János a harmadik szezonját kezdte meg idén Zalaegerszegen, ám a több játéklehetőség és a vezetők által felvázolt tervek meggyőzték a váltásról. – Nem kezdtük a legjobban a szezont, ezért a céljaink elérése érdekében úgy döntöttünk, hogy változtatnunk kell. Mivel a bizalom töretlen a szakmai stáb és a játékosok felé is, ezért elsősorban erősítésekben gondolkodtunk. – mondta Becsky István ügyvezető.

A tehetséges játékos Zalaegerszeg előtt megfordult a Vasas csapatában és Kecskeméten is, így fiatal kora ellenére már volt ideje bőven a tapasztalatszerzésre a felnőttek között. Utánpótlás játékosként végigjárta a válogatottakat, korosztályának egyik legtehetségesebb játékosaként volt számon tartva mindig is. – Önmagában is nagy erősítést jelentene számunkra ez az igazolás, de mivel János 95-ös születésű, így a fiatal szabályba is belefér még. További erősítésekben is gondolkodunk, de konkrétumokról egyelőre szeretnék beszámolni. – zárta szavait Becsky István.

Forrás debka.hu
Foto, Slide - ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus