Kosárlabda és Wakeboard: Lesz ennél vagányabb dolog idén nyáron?

A történet egy teljesen egyedi kialakítású pályán játszódik, hiszen a városligeti tavon vagy víz volt vagy kosárlabda... egészen mostanáig! Szóláth Szebi és a Lords of Gravity egyszerre uralták a légteret, fantasztikus trükköket felvonultatva... nézd meg!

Íme a Lords of Gravity sajtóanyaga és a várva várt videó:

Szóláth Szebi és egy wakeboard nem mondható szokatlan látványnak a városligeti tavon,  de ha egy csapat akrobatikus kosaras elfoglalja a pályát... A "hívatlan" vendégek a Lords of Gravity tagjai, akik már a világ minden táján megfordultak és egyedülálló mutatványaikkal milliók szimpátiáját nyerték el. Az NBA utcai kosárlabda rendezvényeinek hivatalos betétprogramjaként turnéznak évek óta és komoly rendezvényeken öregbítették a magyar sportolók hírnevét.

Szóláth Szebasztián, a magyar wakeboard szcéna kiemelkedő szereplője 8 éves korában próbálta ki a vízsít, majd két évvel később váltott a wakeboardra. A 2006-os szezon végén már első bajnoki címét ünnepelhette. 2009-ben már a "junior men" kategória világbajnoka és a következő évben meg is védi címét! A magyar bajnoki címek mellett az elmúlt években két dobogós IWWF Európa- és világbajnoki helyezést is szerzett.

Fotó: Lords of Gravity

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus