Még az ellenfél is kiemelte a Körmend fiataljait

A Komarno ellen sok lehetőséget kaptak a vasiak fiatal játékosai, a szlovák csapat vezetőedzője szerint ez volt a meccs egyetlen pozitívuma.

Csütörtök este könnyed játékkal, magabiztosan győzte le a Komarno csapatát a tartalékosan felálló Egis Körmend, az összecsapás után a vasiak részéről Gasper Potocnik és Oroszi Bence, a szlovák együttestől pedig Milos Sporar vezetőedző, valamint Boban Tomic nyilatkozott.

Boban Tomic, Komarno, játékos: Nehéz volt, mert nagyon rosszul kezdtünk, nem játszottunk a megfelelő szinten. Az első félidő végén igyekeztünk visszajönni a meccsbe, de a második félidőben nagyon rosszul koncentráltunk, nem sikerült úgy visszajönnünk, hogy legyen esélyünk nyerni. Mentálisan nem álltunk készen erre, végül ezért nem tudtunk győzni.

Oroszi Bence, Körmend, játékos: Koncentráltan kezdtünk, voltak hullámvölgyeink, jól sikerültek a dobások, de amikor elvesztettük a fejünket, akkor visszajött az ellenfél. Tartottuk az előnyünket, a végén el tudtunk lépni és sikerült győznünk.

Milos Sporar, Komarno, vezetőedző: Mindenek előtt szeretnék gratulálni a Körmendnek és Gasper kollégámnak a győzelemhez. Mi úgy jöttünk, hogy meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést, de nagyon tompának láttam a csapatomat, nem éreztem sem mentálisan, sem fizikálisan olyannak, mint amilyet vártam volna. A második félidőben jobban akartunk, igyekeztünk ezen javítani, de ma nem játszottunk úgy, ahogy a győzelemhez kellett volna és ahogy a Körmend játszott. Igazán jó volt látni a Körmend fiataljainak játékát, ez volt az egyetlen igazán pozitív dolog ezen a meccsen. Még egyszer gratulálok és kívánok nekik, valamint Gaspernek jó eredményeket a szezonban.

Gasper Potocnik, Körmend, vezetőedző: Először is köszönöm a gratulációt, én is kívánok a Komarnónak jó szezont, különösen azt, hogy kerüljék el őket a sérülések. A mérkőzésről azt hiszem elhangzott minden, kollégám elmondta a lényeget, kiemelte a fiataljainkat. Igyekeztünk jól elosztani a játékperceket, ezért olyan összeállításokat használtunk, amelyeket korábban soha, hogy a fiataljaink is lehetőséghez jussanak. Remélem, hogy a szurkolóink örültek annak, amit láttak, ez volt a lényeg. Két nap múlva ismét pályára lépünk, nem tervezünk különösebb változtatást.

fotó: vaol.hu / Szendi Péter

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus