A bajnok a ligaelső ellen a Sport TV-n!

Ma éjjel nyolc találkozóval jelentkezik az NBA, s ezen a játéknapon mérkőzik meg egymással ebben a szezonban először a két tavalyi keleti konferencia-döntős együttes, azaz a címvédő Miami Heat és a ligát jelenleg vezető Indiana Pacers. A Sport TV által élőben képernyőre kerülő rangadó mellett is számos érdekes párosítás jön, úgyhogy nézzük is, mit várhatunk a mai programtól!

Cleveland Cavaliers - New York Knicks (01:00)

A Cavs, miután elkapta a fonalat, most a 40 pontos Bostoni zakó után józanodni próbáló Knicks-szel szemben igyekszik tovább kúszni az 50 százalékos mutató irányába, de a Mike Woodsont még mindig megtartó New York számára lassan minden meccs élet-halál derbi lesz, így teljesen kiszámíthatatlan, hogy Tyson Chandler távollétében mire megy a vendég alakulat Andrew Bynumékkal.

Indiana Pacers - Miami Heat (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Pacers kegyetlen sorozat után néz farkasszemet legfőbb riválisával, a Miamival, de a Heatnél sem a legjobbak az előzmények, bár Jamesék simán nyertek legutóbb Detroitban, míg a lassan már Danny Grangert is soraiban tudó, idegenben túrázó Indiana nagy pofonba futott bele az OKC-vel szemben. A szezon talán legpikánsabb meccse jön, dőljünk hátra és élvezzük, mintsem hogy kimondott favoritot nevezzünk meg ebben a csatában...

Toronto Raptors - San Antonio Spurs (01:00)

A Spurs a már Rudy Gay nélküli, de még az új játékosait (Salmons, Patterson, Vasquez, Hayes) bevetni nem tudó Raptors otthonában nem is kérdés, hogy a győzelemre tör, bár Danny Green dobóformája adhat némi okot az aggodalomra a texasiaknál. Viszonylag nyugis mérkőzésre lehet számítani, ahol a nagyobb tudás vélhetően egyértelműen felül is kerekedik majd.

Atlanta Hawks - Oklahoma City Thunder (01:30)

A Thunder, miután földbe döngölte a rivális Indianát, Atlantában is egyértelmű esélyesként lép fel, de a Hawks már újra Kyle Korverrel a sorban otthon mindenkire veszélyes, ha jól megy a triplázás. A vendégek kispadjától kellenek a pontok, ha ezen a téren sem lesz baj az OKC--nél, akkor a Durant, Westbrook páros vélhetően győzelemre is vezeti a két évvel korábbi finalistát.

Brooklyn Nets - Boston Celtics (01:30)

A Nets és a Celtics találkozása mindig pikáns, hiszen a most sérülés miatt hiányzó Paul Pierce mellett Kevin Garnett és a tavaly Bostonba szerződő Jason Terry is a zöldektől kerültek Brooklynba, míg Gerald Wallace és Kris Humphries a jegelt Keith Bogansszel egyetemben cserében érkezett a Stevens-legénységhez. Mivel a vendégek sokkal jobban állnak, ezért pláne érdekes lesz, hogy a Madison Square Garden bevétele után a Barclays Centert is meghódítja-e a Celtics, de a Deron Williamset már elvileg játszató Nets óriási nyomás alatt játszva otthon azért könnyen lehet, hogy hirtelen összeszedi magát.

Detroit Pistons - Minnesota Timberwolves (01:30)

A Pistons jó szériájának a Heat vetett véget, ám otthon a Minny ellen azért nem esélytelen a Cheeks-alakulat, sőt... Kevin Love már újra a fedélzeten a vendégeknél, így ő és Pekovics remek párharcokat vívhatnak bent Monroe-val és Drummonddal, s minden bizonnyal a palánk közelében dől el ez a csata.

Chicago Bulls - Milwaukee Bucks (02:00)

A Bulls még Jimmy Butlert és Luol Denget sem kaphatja vissza az egész évadra kieső Derrick Rose mellett, ilyen felállásban pedig a Bucks ellen sem mehet biztosra a Chicago, de azért otthon illene legalább ezt a mérkőzést behúznia a Sanders, Butler, Delfino, Pachulia négyesfogatot kényszerből jegelő wisconsiniakkal szemben.

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns (04:30)

A Lakers egykori Suns-os ikonja, Steve Nash még nem harcra kész, de Kobe Bryant már ott van a kezdőben, úgyhogy otthon nem is lehet más a célja a Los Angeles-i hadnak, mint a diadal begyűjtése. Persze azt sem árt hozzátenni, hogy az arizonaiak erre a szezonra elég szépen összeszedték magukat és a Bledsoe, Dragic kettőssel hátvédben bőven okozhatnak gondot a gyenge periméter védekezéssel rendelkező aranysárga-lila alakulatnak.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus

Legfrissebb tweetek