NBA-visszatekintő '15: a Warriors-Philly "versenyfutás"

A GSW veretlen, a Philly nyeretlen hónapja - a Spurs triójának rekordja - DeAndre "hazatérése" - McHale az első kirúgott edző
 

November 1. 69 éve játszották az első BAA-meccset. A Duncan-Parker-Ginobili hármas az NBA legsikeresebb triója.

November 2. Terrence Ross 3 évre 33 millióért hosszabbít Torontóban, Jeremy Lamb 3 évre leköti magát Charlotte-ban (3 év, 21 millió). 50 pontot ver a GSW a Memphisre. Tim Duncan egy örökranglista élén.

November 4. LeBron James kritikája a rövid ujjú mezekről: letépte az ujjukat az egyik mérkőzésen. Jabari Parker visszatér térdszalag-szakadása után.

November 5. Rick Carlisle 2022-ig hosszabbít a Dallas Mavericks-szel.

November 8. Reggie Jackson 26 pontos negyedik negyeddel jelentkezik.

November 10. Cserél a Memphis és a Miami – Mario Chalmers a Grizzliesnél, Beno Udrih a Heatnél.

November 11. LaMarcus Aldridge-ot barátságosan fogadják Portlandben, DeAndre Jordant ellenségesen Dallasban.

November 12. 27 éves lett Russell Westbrook.

November 13. Metta World Peace betöltötte a 36-ot.

November 15. Egyszerre két kezdőjátékos (Teague, Bazemore) sérül meg a Hawksnál.

November 18. 40 éves lett Jason Williams. A Rockets meneszti Kevin McHale vezetőedzőt, a szezon végéig JB Bickerstaff veszi át a csapatot.

November 19. A Milwaukee Bucks 13 év után országos TV-s meccsen. Elfogytak a Porzingis-mezek az NBA hivatalos online boltjában.

November 20. Jonas Valanciunas kézközépcsont-törést szenved.

November 21. Tim Duncan első lepattanó nélküli NBA-meccse.

November 22. Beállítja a legjobb szezonrajt rekordját (15-0) a Warriors.

November 23. Rajon Rondo 20 gólpasszával Kings franchise-rekordot állít fel. LeBron James a liga 25 legjobb gólpassz-adója között.

November 24. A Warriors 16. meccsén 16. győzelmét jegyzi, megdönti az eddigi rekordot. Dikembe Mutombo 55-ös mezszámát visszavonultatja az Atlanta Hawks.

November 25. A Charlotte Hornets a 2018-19-es évad végéig hosszabbít a vezetőedző Steve Clifforddal. LeBron James megelőzi Reggie Millert a pontlistán, már a 18.

November 26. Jahlil Okafor egy bostoni bárban verekedésbe keveredik.

November 27. Curry három negyed alatt termel 41 pontot, James Harden 50 ponttal jelentkezik a 76ers ellen – a Philadelphia zsinórban 27. vereségét szenvedi el, ami negatív rekord a major ligák történetében.

November 29. Kobe Bryant bejelenti, hogy a szezon végén vissza fog vonulni. Tim Duncan és Tony Parker 700. közös győzelmét ünnepli.

November 30. A szezon végén lejáró szerződésű, súlyos sérülést szenvedett Martell Webstert kivásárolja a Washington Wizards. DeAndre Jordan Wilt Chamberlainnel került arra a lapra, amelyikre nem akart.


Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus